Kakve sunčane naočale trendseterice nose ove jeseni?

Piše: Redakcija

I žene i muškarci mogu se cijeli dan osjećati izgubljeno ukoliko su kod kuće ostavili sunčane naočale a pan provode vani na suncu. Riječ je o rekvizitu koji je jednostavno mora posjedovati, a na kraju predstavlja i stil. Pored toga što upotpunjuju modni odabir, sunčane naočale su i dobra investicija, jer oblici naočala mogu biti bezvremenski, za razliku od drugih modnih trendova koji se mjenjaju neuhvatljivom brzinom.

One su modni dodatak kojim možete promijeniti cijelu odjevnu kombinaciju, a to najbolje znaju svjetske trendseterice koje ih nose u gotovo svakoj kombinaciji. Od naočala sa staklima u intenzivnim bojama do životinjskog uzorka na okvirima, otkrijte kakve sunčane naočale  nose trendseterice ove sunčane jeseni.

Najčešće se nose metalni okviri, ponajviše zlatni. Žene se nerijetko odlučuju i za modele bez okvira s fino brušenim staklima i tankim drškama. Novi hit su i stakla u bojama i to ne samo u sportskim nego i u damskim modelima. Tirkizni i crveni okviri su također popularni, dok tigrasti dolaze u svim nijansama.

View this post on Instagram

🍬

A post shared by S o r a y a B a k h t i a r (@sorayabakhtiar) on

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on

View this post on Instagram

Biker mouse from @ganni 🏍

A post shared by Stephanie Broek (@stephaniebroek) on

View this post on Instagram

Orange you glad autumn is here? 🍊🍂

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman) on

View this post on Instagram

🚕

A post shared by 🌸🌸Yerrr🌸🌸 (@wuzg00d) on

 

Pročitajte još