Jedinstvene modne kombinacije Beyonce

Piše: Redakcija

Dosta odjevnih kombinacija za Beyonce je napravljeno po narudžbi. U Santa Clari, u Kaliforniji, na koncertu zablistala je u kreaciji modne dizajnerice Vivienne Westwood, dok je za PVC kreaciju zaslužan Thierry Mugler koji je nosila u Los Angelsu. 37-godišnja pjevačica je početkom juna sa svojim suprugom, reperom Jay-Z-jem, krenula na turneju „On the Run II“. Ovaj muzički par turneju imao je prije četiri godine, a tada je zaradio na prodaji ulaznica oko 100 miliona dolara. Ova turneja im je ipak čini se bila uspješnija jer su do kraja augusta skupili 150 miliona dolara.

Paru je ostalo još 19 koncerata u sklopu turneje, a ukupno 1,4 miliona ljudi vidjelo je Beyoncine outfite i nastupe. Američki mediji nagađaju kako će im se ukupna zarada popeti na 250 miliona dolara. Za odličnu pojavu na pozornici nije samo zaslužna Beyonce i njen pjevački talenat nego i modne kombinacije. Ovu turneju otvorila je od glave do pete obučena u Gucci.

Samo čizme koje je nosila koštaju oko 1,790 dolara, a uz njih je kombinovala nekoliko brojeva veću Gucci jaknu i kratke hlače. Na svom koncertu u Manchesteru obukla je Belmain haljinu i visoke čizme.

LaQuan Smith za pjevačicu je dizajnirao body i sako za jedan od njenih prvih nastupa u sklopu turneje, a cijene njegovih odjevnih kombinacija koštaju oko 700 dolara, pa je očito Beyonce sigurno papreno platila vlastiti body. Na jednom od posljednjih nastupa pjevačica se pojavila na bejzbolskom stadionu u San Diegu u leopard bodyju uz koji je iskombinovala čizme, te glavu ukrasila sa šeširom istog uzorka. U toku cijele turneje mamila je uzdahe u raznim bodyjima i golišavim kreacijama.

View this post on Instagram

So happy to be in the Bay! 3 more shows to go!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pročitajte još