Kate Middleton u “zabranjenoj” haljini

Piše: Redakcija

Od kako je postala članica kraljevske porodice vojvotkinja Meghan Markle se na dosta dosadašnjih događaja pojavila u “zabranjenim” odjevnim kombinacijama, tačnije onim koje nisu u skladu s kraljevskim propisima. No, čini se da je njenim stopama sada krenula i Kate Middleton koja je za posjetu “Cictoria&Albert” muzeju izabrala haljinu koja krši strogo utvrđena pravila. Naime, ona je nosila haljinu od tvida, a problematičan je svakako njen otvor na ramenima, te činjenica da se pri hodanju donji dio haljine otvara zbog čega se vidi i postava.

No, ako se zanemare ova dva sitna detalja može se slobodno reći da je Kate izabrala model haljine, modne kuće Erdem,  koju bi svaka žena poželjela u svom ormaru, a cjelokupni izgled je upotpunila Jimmy Choo cipelama u ljubičastoj boji, te clutch torbicom ovog modnog brenda. 

Pogledajte kako je Kate izgledala. 

https://www.instagram.com/p/Bow5ureiXRE/?hl=en&tagged=katemiddleton

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti