Povratak veteranki modelinga: Legendarne manekenke zablistale na modnim pistama

Piše: Redakcija

Mnoge ovogodišnje velike revije od New Yorka do Pariza obilježio je povratak legendarnih manekeni. Za velike modne brendove uvijek su nova i mlada lica bila pun pogodak, kao i megapopularne djevojke poput Gigi Hadid, Kendall Jenner ili Kaije Gerber, od kojih nije moguće pobjeći bez obzira u koju medijsku rupu se zavukao. Dizajneri uvjeravaju i guraju mladost u prvi plan, jer smatraju kako ona može sve prodati, ali sve je veća pojava veteranki modelinga na najvažnijim revijama sezone koji očito najavljuju novi trend, trend zrelosti.

Dugo ih  ne gledamo u glavnim ulogama na sceni ali manekenke koje su obilježila prošla desetljeća, te uživale u reputaciji najtraženijih lica modelinga i dalje nose revije svojih prijatelja i saradnika. Tako potvrđuju da karizma i ljepota itekako idu ruku pod ruku s godinama. Mariacarla Boscono za Burrbery, Joan Smalls za Moschino, Sasha Pivovarova za Proenza Schouler, Lindsey Wixon za Miu Miu, Gemma Ward za Alexander McQueen ali i mnoge druge manekenke obilježile su prošli modni mjesec. Pokazale su kako još uvijek ima razloga da ih i dalje gledamo u prvom planu.

View this post on Instagram

@proenzaschouler #SS19 #NYFW

A post shared by Sasha Pivovarova (@sasha_pivovarova) on

View this post on Instagram

@moschino 🦋

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti