Top kombinacije: Obucite se prema horoskopskom znaku!

Piše: Redakcija

Kad je o modi riječ toliko je savjeta koji do mladih djevojaka dolaze kako od modnih stručnjaka tako i od onih koji baš o modi i ne znaju mnogo. I onda šta činiti u moru trendova i savjeta? Osloniti se na vlastiti ukus i intuiciju, znanje, a zašto i ne virnuti malo i u znakove zodijaka, pa vidjeti koje boje vaš horoskopski znak preferira.

OVAN – SJAJNO

Prvi znak zodijaka voli sve što šljašti. Zato opustite se i ormar slobodno natrpajte sjajnim stvarima. Možda ćete nekome biti kao disko-kraljica, ali vi furate svakako svoj fazon, zar ne?

Image result for disco style fashion

BIK – KARIRANO

Vi ste prava sretnica, jer modni dizajneri su ove sezone stavili fokus upravo na karirani uzorak. Vuneni kaputi, blejzer ili suknja s kariranim uzorkom govorit će hiljadu riječi.   

Image result for plaid pattern fashion

BLIZANCI – ŠARENE NAJLONKE

Suknje, haljine i šarene najlonke, da dobro ste pročitale. Ova kombinacija je kao stvorena za vas.

Image result for colorful tights fashion

RAK – PONČO

Topli pončo neka bira račica. Osim što će je štititi od hladnoće također će dobiti i udobnost, a to joj je na prvom mjestu.

Image result for poncho

LAV – ANIMAL PRINT

Slobodno birajte i zebru, ili uzorak žirafe, ne morate se striktno držati leopard uzorka. Ono što je sigurno, postići ćete efekat u kojem najviše uživate – svi će gledati samo u vas.

Related image

DJEVICA – UZORCI

Djevice sve rade po svom, ali ako će slušati zvijezde, najbolje neka kombiniraju cvjetne uzorke, ili one nalik na zakrpe. Ni izvezeni dijelovi neće biti loš izbor za outfit.

Image result for pattern fashion

VAGA – ROZA BOJA

Ukoliko ste rođeni u ovom znaku birajte jaku ružičastu boju. Također možete kombinirati nekoliko komada u ovoj boji.

Image result for pink colour fashion

ŠKORPION – OBOJENA STAKLA

Ove jeseni odložite crne naočale, i prepustite se moru izbora naočala u drugim bojama. Gledajte svijet kroz ružičaste naočale.

Image result for colorful sunglasses fashion

STRIJELAC – VELIKE TORBE

U izlogu ćete prije primijetiti veliku torbu nego neku clutch torbicu. Velike torbe su in ove jeseni, a osim što možete izabrati neku koja vam estetski odgovara one su također i praktične, sva vaša kozmetika će moći stati u nju, kao i brojne sitnice kojima se volite pretrpati.

Image result for huge bags fashion

JARAC – ODIJELA

Odijela su se vratila na velika vrata, mislimo na odijela koja nose žene. Holivudska glumica Blake Lively toliko ih voli da više i ne izlazi iz njih. Tokom dana birajte opremu ispod sakoa, a naveče možete malo pokazati i dekoltea. Izbor je samo vaš.

Image result for blake lively suits

VODOLIJA – OSAMDESTE

Bijele kožne cipele, naglašena ramena, color-block odjeća su samo neke od stvari koje možeš pronaći u ponudi ove jeseni.

Related image

RIBE – METALIK

Kupi jedan ili dva sjajna odjevna komada s kojima ćeš savršeno razbiti neke od svojih monotonih kombinacija. Dobra stvar je što se ove sezone metalik može kombinirati na bezbroj načina.

Image result for metallic fashion

Pročitajte još