Moda: Neonske boje od glave do pete

Piše: Redakcija

Iako smo navikli da jesen, kada je o modi riječ, obilježe vatreni i zemljani tonovi čini se da će ova godina biti izuzetak. Pokazali su to uticajni modni dizajneri kada su predstavili kolekcije kojima preovladavaju neonske boje, a kao najdominantnija se pokazala neonska žuta. Za hrabre dame stilisti predlažu neonske boje od glave do pete, dok su za one koje njeguju malo jednostavniji stil dovoljni i asesoari u nekoj od ovih  boja.

Must have

Trend neonskih boja preplavio je i svijet obuće, te se u aktuelnoj dizajnerskoj ponudi mogu naći modeli u neonskoj zelenoj, rozoj i narandžastoj boji. Ono što modni stručnjaci preporučuju je da obuću u ovim bojama nosite uz nešto neutralnije tonove kada je o odjeći riječ.

Kombiniranje boja

Ako je suditi po odjevnim kombinacijama koje nose poznate blogerice popularno je kombiniranje neonskih boja. O tome najbolje govori odjevna kombinacija najuticajnije  blogerice na svijetu Chiare Ferragni, koja je za večernji izlazak nosila haljinu u neonskoj zelenoj, odnosno rozoj boji.

Porodica Kardashian

Kao što to obično biva sve što nose članice poznate Kardashian-Jenner porodice postaje apsolutni modni hit. Upravo zbog toga ne čudi što se starleta Kim Kardashian smatra najvećom zagovornicom dominacije neonskih boja u svijetu mode, a to dokazuje outfitima u kojima se gotovo svakodnevno pojavljuje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti