Kardigan je idealan komad za prijelazni period

Piše: Redakcija

Kada poželite vašoj kožnoj ili jeans jakni dati dodatno pojačanje tokom kišovitog vremena, onda birate kardigan. Ili kada vaša majica kratkih rukava ipak treba društvo na vjetrovit dan, ponovno uskače vaš omiljeni kardigan. On će prigrliti i vaša poslovna izdanja, modeli izrađeni od tanjeg pletiva savršeno će se slagati uz pencil suknje, a kardigani lako mogu postati i dio vaših koktel izdanja, samo ih dodatno kaišem učvrstite u struku – piše modamo.info.

Bilo da birate modele izrađene od bogatog pletiva, maxi modele ili kardigane koji sežu do bokova, oni su vječan komad koji uvijek izgleda lijepo. A ako se pitate gdje pronaći idealan – naša preporuka je da ga posudite na neodređeno iz dečkovog ormara. Eksperimentirajte s njim iz dana u dan i nosite ga uz ženstvene haljine i čizme, odijela ili majice kratkih rukava i farmerke. Za dodatnu inspiraciju kako se i ove jeseni možete igrati s kardiganom, prelistajte našu galeriju.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCO with 6 preset

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti