Blake Lively: Na granici između muške i ženske mode

Piše: Redakcija

Inspirirana ulogom u novom filmu “A Simple Favor”, glumica Blake Lively se u posljednje vrijeme u javnosti pojavljuje u, za nju, nesvakidašnjim odjevnim kombinacijama. Naime, ona u filmu reditelja Paula Feiga glumi bogatašicu čiji misteriozni nestanak istražuje njena najbolja prijateljica, a riječ je o ulozi koja je od Blake zahtijevala da nosi isključivo ženska odijela.

No, u stvarnom je životu Blake otišla i korak dalje, te se na premijeri filma pojavila u odjevnoj kombinaciji kojom je izbrisala granicu između muške i ženske mode. Naime, ona je obukla odijelo i rolku modne kuće Givenchy, a riječ je o modelu iz njihove muške haute couture kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. godine. 

Pogledajte kako je Blake izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti