Posao iz snova: Isprobavajte odjeću za Kim Kardashian i zaradite platu

Piše: Redakcija

Kim Kardashian je toliko zauzeta, da nema vremena da isprobava sopstvenu odjeću. Rijaliti zvijezda, koju je magazin People proglasio jednom od najbolje odjevenih žena u 2018. godini, otkrila je u intervjuu ovom magazinu da nije imala vremena da isprobava kombinacije iz nove kolekcije njenog supruga Kanyea Westa.

-Za novu Kanjeovu kolekciju, unajmili smo modele koji imaju identične mjere kakve imam ja, i oni isprobavaju svu moju odjeću, fotografišu je, ispravljaju satima svakog dana za različite izglede,” ispričala je ona.

-U jednom trenutku, moj ormar bio je u kancelariji mog supruga, sa konstantnim obezbjeđenjem – otkriva ona.

Kim se ovaj princip toliko dopao da je riješila da sve djevojke zaposli i da u budućnosti one isprobavaju sve njene kombinacije.

-Stilisti prave kombinacije, fotografišu ih i ja potom biram šta mi se dopada, a onda bih isprobam da se uvjerim da mi dobro stoji. Baš mi olakšavaju život,” otkrila je zvijezda i dodala da se ponekad osjeća kao u modernoj verziji filma “Otkačena plavuša”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti