Kraljica Rania od Jordana kao inspiracija za poslovno oblačenje

Piše: Redakcija

Zahvaljujući njenom manekenskom izgledu i kraljevskom držanju, Giorgio Armani ju redovno naziva jednom od svojih muza, Vogue ju je upisao na listu najbolje obučenih žena na svijetu, haute couture dizajneri ju obožavaju, a simpatije medija je ukrala svojom harizmom, jasnim stavom i socijalnim djelovanjem. Rania je kraljica od Jordana i dama koja je osnovala i vlastitu organizaciju čiji je cilj pomoći jačanju prava žena i djece, kao i poboljšanje kvalitete života u Jordanu.

– Ako educirate ženu, investirali ste u porodicu. Ako educirate djevojku, investirali ste u budućnost – izjavila je jednom prilikom.

Simpatije modnih krugova osvojila je svojim senzibilitetom za estetiku i modnim izražajem u kojem se sofisticiranost i razigranost spajaju na najljepši mogući način. Iako ćete ju redovno vidjeti u klasičnim komadima, Rania vješto modnim dodacima daje svježinu svakom izgledu i modernu notu. Voli eksprimentirati s bojama i uzorcima, a stilski ansambli koje bira, sjajna su inspiracija za poslovno oblačenje – piše modamo.info.

– Stil je odraz snage karaktera, odlučnosti, volje i dobrote srca – komentirala je Rania. Ova moderna kraljica danas slavi 48. rođendan, a mi smo tim povodom u nastavku izdvojili nekoliko njenih izdanja koja će i vama poslužiti kao sjajna inspiracija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti