Ljetne modne igre Ane Ivanović: Suknja krojena da mami poglede

Piše: Redakcija

Bivša srbijanska teniserka Ana Ivanović zamijenila je ulice Chicaga u kojem živi sa svojim suprugom fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom sa zasad nepoznatim ljetovalištem. Njeni pratitelji na Instagramu nagađaju o tome provodi li Ana odmor u Španiji u kojoj ima kuću ili se bračni par uputio na neku drugu lokaciju.

Lijepa 30-godišnja mama otkrila im je samo da uživa u ljetnim noćima, a sudeći prema posljednjoj objavljenoj fotografiji voli i ljetne modne igre.

Suknja brenda MSGM

Ana je za večernji izlazak obukla kombinaciju u kojoj je glavna zvijezda suknja italijanskog brenda MSGM. Asimetrični model u upečatljivoj jarkoj plavoj boji posut je šljokicama i jednostavno mu je suđeno postati centar pažnje.

– Brutalno dobra suknja, samo je jedan od komentara s društvenih mreža.

Jednostavan bijeli top bez rukava, štikle s vrtoglavo visokom potpeticom i torbica modne kuće Chanel pod nazivom “Boy” u bijeloj boji sjajno su nadopunili model suknje koji je teško zasjeniti i u kojem bi baš svaka žena doslovno zablistala svjetlosnom efektu koji prouzrokuju šljokice.

View this post on Instagram

Summer nights 🌙✨

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti