Uz pomoć ova tri brza trika napravite mat nokte kod kuće

Piše: Redakcija

Matirani nokti ili nokti bez odsjaja nekoliko godina ne izlaze iz mode, i čini se da su zagospodarili beauty trendovima. Imaju mnoge prednosti, a jedna je što uz mat završnicu ili nadlak, svaki zapravo lak za nokte može odmah postati matirani. Stvar je samo u tome da ga uskladite sa svojim outfitom. Izbor boja je veliki, od intenzivno rozih, crno-bijelih do čokoladnih nijansi. Druga dobra stvar s ovim lakovima je što ne morate ići u salon, već ih možete napraviti sami u svom domu. U nastavku slijedite upute:

https://instagram.com/p/BlkQskHHia7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

View this post on Instagram

#mattenailpolish #nasrin_nail #nailart ➡️➡️

A post shared by nail Nasrin (@nasrinahmadnia) on

Trik 1

Potrebni sastojci: lak po želji, posudica za miješanje, čačkalica i kukuruzni škrob.
Priprema: U posudicu nakapajte malo laka za nokte te u njega umiješajte malo kukuruznog škroba. Čačkalicom izmiješajte sastojke, a aplikatorom odmah nanesite lak na nokat u nešto debljem sloju te ostavite da se osuši. Nakon što premažete i posljednji nokat, aplikator odmah očistite odstranjivačem laka za nokte.

Trik 2

Pripremite lonac s ključalom vodom i friško nalakirane nokte približite pari. Vodite samo računa da nokti od lonca s ključalom vodom budu udaljeni desetak centimetara.

Trik 3

Potrebni sastojci: prozirni lak za nokte, posudica za miješanje, čačkalica i mat sjenilo za oči.
Priprema:Mat sjenilo za oči istresite u posudicu ili ga izmrvite u prah, ako je u kamenu. Prozirni lak kapajte po sjenilu te čačkalicom dobro izmiješajte sastojke. Aplikatorom nanesite lak na nokte te ostavite da se osuši. Nakon upotrebe, aplikator također očistite uz pomoć odstranjivača laka za nokte.

 

Pročitajte još