Osvojite proizvode za magično ljeto

Piše: Redakcija

Clinique Pop Splash sjajila za usne

Lagano sjajilo za usne na bazi vode, hidratizira, pruža svileni osjećaj i beskrajan sjaj. Ekstrakt lubenice pruža dodatnu hidrataciju i lagan osjećaj na usnama.

Blackhead Solutions – 7 day deep pore cleanse and scrub

Kontrolira višak ulja. Čisti pore. Ne isušuje. Može se koristiti kao maska, čistač i piling u jednom. Za svakodnevno čišćenje kože: hidrirajte kožu i nježno masirajte. Izbjegavajte područje oko očiju. Isprati vodom i slijediti sa hidratacijom. Kao maska; pet minuta, nanesite tanki sloj po cijelom licu ili po potrebi na zonama jednom ili dva puta sedmično. Kada se koristi kao dnevno sredstvo za čišćenje, nema potrebe koristiti kao masku.

Moisturesurge 72h gel-krema za lice

Daje 152 posto instant hidratacije. Drži kožu gotovo dva puta hidratiziranom na kraju dana. Uživajte u 72 sata neprekidne hidratacije, čak i nakon pranja lica. Napredni hidratantni sistem s tehnologijom automatskog nadopunjavanja zapravo pomaže koži stvoriti vlastiti unutarnji izvor vode kako bi se neprekidno rehidrirala. Nova tehnologija automatskog nadopunjavanja s kofeinom pomaže u aktivnom sistemu rehidracije kože. Hijaluronska kiselina, aktivna Aloe voda, matrica za zadržavanje vlage i polimera pomaže smanjiti gubitak vode.

Estee Lauder Pure Color Envy Paint-on Liquid Lipcolor

Otkrijte snagu tečnih ruževa. Intenzivna, glatka, vrlo udobna formula. Ovo je boja strasti. Natopite ovo ljeto usne u punoj tečnoj boji sa savršenim prekrivanjem.

Estee Lauder Pure Color Love Liquid Lip in Matte or Shine

Vrijeme je za igru s tečnom bojom usana koja traje satima, vrlo je ugodna za nošenje. Neka bude jednostavno, jer je svaka boja neodoljiva. Dolazi u dvije teksture: Matte; nježna, prozračna mat površina s glatkim, bezbojnim osjećajem. Boja punog prekrivanja je podebljana i baršunasta. Sjaj: Sjaj od sjajnog laka, ova tečna-lateks završnica je savršena kao blještavilo, u koncetriranim, kremastim bojama.

Estee Lauder Bronze Goddess Summer Look paleta

Sve što će vam biti potrebno ovog ljeta nudi ova paleta. Više nijansi sjena za oči, te univerzalni duo rumenilo i highlighter. Formula je intenzivnog pigmenta, svilenkasta i lako se blenda.

Glam Glow WATERBURST Hydrated Glow Moisturizer

Lagana vodena krema za trenutnu i 72-satnu hidrataciju. Formula trenutno ispušta kapljice vode na kožu što se odmah primjećuje i osjeća. Stvorena s trostrukim kompleksom Hijaluronske kiselina, ova vodena krema stvara rezervoar vode koji će pružiti dugotrajnu hidrataciju.

Nagrađujemo čitatelje

Blackhead Solutions – 7 day deep pore cleanse and scrub može biti vaš. Sve što treba da uradite jeste da odgovorite tačno na pitanje:

Šta kontrolira Blackhead Solutions proizvod?

SMS poruke s tačnim odgovorima šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti