Žanamari Perčić otkriva svoje beauty tajne: Dugo mi je trebalo da se odvažim na crveni ruž

Piše: Redakcija

Pop-rock kantautorica Žanamari Perčić poznatija po pobjedi u TV show-u „Hrvatski idol“ i takmičenju „Ples sa zvijezdama“ plijeni pažnju vitkom figurom i prirodnom ljepotom. Takvi su bili i njeni prvi koraci u šminkanju, diskretni nude i zemljani tonovi.

„Svaki dan više puta nanosim serum za lice, a kremu samo ispod make up-a i prije spavanja, ali ne svaku večer. Volim pustiti da lice ponekad diše.“

Prvi pokušaji

Na početku sam željela da moja šminka izgleda što prirodnije. Dugo mi je trebalo da se odvažim na crveni ruž. Mislim tek u dvadesetima.

Skupo vs. jeftino

Shiseido krema za lice

Vjerujem da su skupi proizvodi i najbolji. Već 15 godina koristim kvalitetan brend Shiseido i to se jako vidi na mojoj koži. Čim u nekoj žurbi, ako mi nestane Shiseido kreme za lice, upotrijebim neku drugu kremu, lice mi reagira.

Standardna beauty rutina

Schwarzkopf suho ulje za kosu

Osim njege lica, njega kose i noktiju mi je veoma važna. Nakon svakog pranja koristim suha ulja za kosu od Schwarzkopfa, a nokte dotjerujem u Beauty salonu Selfie u Makarskoj. Trenutno su mi hit pastelne boje.

Ovisna sam o…

Shiseido Ultimune Power Infusing koncentrat za lice

Bez Shiseido Ultimune Power Infusing koncentrata za lice ne idem nigdje, a teško se mogu zamisliti bez osjenčanih obrva i barem malo ruža za usne, tako da olovku za obrve i poneki ruž uvijek ponesem u torbici.

Mirišem na…

Viktor&Rolf Bonbon

Chloe

Obožavam Viktor&Rolf Bonbon. Miris je i slatkast i seksepilan. Kad se zaželim klasike uvijek pribjegnem dobrom starom Chloe.

Sezonski neseser refresh

Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizer

Synchro Skin bronzer

Prije ljeta sam kupila hranjivu hidratantnu kremu Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizer, i njihov novi kompaktni bronzer Synchro Skin.

Otkriće godine

Future Solution serum

Shiseidov serum iz linije Future Solution mi je odličan, jer osim svojstva zatezanja kože ima i mikro čestice koje se diskretno presijavaju. Kad ga stavim zaista se na mojoj koži vidi zdravi sjaj.

Usne

MAC ruž za usne

Kat Von D Liquid ruž za usne

Imam najviše MAC i Kat Von D Liquid ruževa za usne. Od crvenih, rozih, ljubičastih do nude nijansi. Volim ih sve. Usne su moj adut, a ruževi fetiš!

Puderi

Lifting Foundation

Najbolji mi je Lifting Foundation od brenda Shiseido. Prekriva odlično, matira i daje efekat zategnute kože.

Oči

Shiseido paleta sjenila za oči

NYX sjenila za oči

Maybelline maskara

Sjenila također koristim iz Shiseidove palete. Volim njihove plave i zelene tonove. Nedavno sam poželjela crveno sjenilo, pa sam kupila prvo koje mi je palo pod ruku u NYX-u i zadovoljna sam. Maskare mijenjam, ali uvijek se vratim Maybellineu.

Završni look

Shiseido bronzer

Illamasqua highlighter

Ljeti uglavnom koristim samo bronzer i highlighter i dozvolim sebi malo tamnije konture u odnosu na zimski period. Koristim bronzer Shiseido, a highlighter mi je najdraži onaj koji sam dobila na poklon od prijateljice, a riječ je o brendu Illamasqua.

Beauty ikona

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je moja beauty ikona, jer već dvadeset godina izgleda kao da još uvijek ima 20. Uvijek prirodan nude make-up i sjenila koja naglašavaju njen zanosni pogled. Ne znam šta radi koži, ali izgleda perfektno.

Usne vs. oči

Definitivno biram usne! Volim oblik svojih usana, danas kad svi pumpaju usne hijaluronom, ja uživam u njihovom prirodnom obliku i nemam namjeru podleći pošasti instagram izgleda kakav nameće većina make-up blogerica.

Moje beauty nesavršenstvo

Volim pjegice i jedva čekam ljeto da malo izađu na vidjelo. Ljeti često izađem bez make up-a i pokazujem ponosno svoje pjegice.

Prirodni recept

Najbolji recept za ljepotu je spavanje, voda i zdrava hrana, što je meni kao mami koja ima i karijeru često izazov. Ali borim se za svaku minutu sna i svaki zdrav obrok koji uspijem priuštiti da pojedem u miru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti