Ovi beauty trikovi s Instagrama funkcioniraju u stvarnom životu

Piše: Redakcija

Iako više služi za zabavu, Instagram može biti idealna platforma za pronalaženje korisnih stvari. Beauty blogerice često podijele različite trikove u vezi make up-a. No, ovi savjeti sa Instagrama zaista funkcioniraju u stvarnom životu.

1. Četkica i lak za češljanje obrva

Čini nam se da uređivanje obrva svoju popularnost može zahvaliti društvenim mrežama. Čak postoji i sintagma “instagramske obrve”, a jedan od prvih savjeta koji smo vidjeli je da je obrve najbolje srediti četkicom za zube. Ako na nju nanesete malo laka za kosu i prođete po obrvama, one će ostati u željenom obliku.

2. Mokra krpa i lak za uklanjanje ruža

Kojoj od nas se nije dogodilo da je najdražu haljinu umrljala ružem? I za to postoji rješenje!  Prljavi dio “zalakirajte” lakom za kosu, ostavite da se osuši 15 minuta, te trljajte mokrom krpom dok mrlja ne nestane!

3. Vrućom vodom do više korektora

Ako vam je tečni korektor pri kraju, uzmite posudu i ugrijte u njoj vruću vodu. Ostavite korektor u zdjeli na 60 sekundi  i onda ćete produžiti rok trajanja korektoru.

4. Limunov sok i ocat umjesto acetona

Nerijetko se događa da u ključnim situacijama ostajemo bez acetona. Bez panike; pomiješajte jednaku količinu limunovog soka i octa, te ste spremni za uklanjanje laka za nokte.

5. Kovrdžava kosa više nije teško dostižna

Ako ste baš danas odlučili biti kovrdžavi, možete to postići i bez figara. Umjesto toga, kosu namotajte na olovku, a sve učvrstite peglom za kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti