Otkrivamo najbolje beauty tajne ikada

Piše: Redakcija

Ne postoji ništa na svijetu što žena ne bi isprobala kako bi istakla svoju ljepotu. No, uprkos brojnim kompliciranim beauty ritualima, oni najjednostavniji su obično i najbolji. 

Te beauty tajne koriste i najpoznatije zvijezde, kod nas i u Hollywoodu. Poznate dame nisu savršene, međutim one imaju svoja tajna oružja koja prikrivaju njihove mane. 
Sakrijte podbradak
 
Možda nećete vjerovati, ali kozmetičari bogatih i slavnih garantiraju da će mala količina kvalitetnog gela protiv celulita nanesena duž linije čeljusti i brade djelovati kao brzinska liposukcija. Da biste vidjeli rezultate, losion na kožu morate nanijeti barem 20 minuta prije nego što se morate pojaviti negdje, a efekt traje 3-4 sata.
 
Baby puder na trepavice
Ako muku mučite s trepavicama ili vam je dosta umjetnih trepavica – vrijeme je da naučite kako postići zavodljiv look prirodno. Da biste produžili trepavice, sve što trebate učiniti je nanijeti malu količinu baby pudera na kist maskare, te onda tako nanijeti na trepavice. Pazite da ne pretjerate s puderom.

Masna, sjajna koža

Ako se odvedete u priliku u kojoj morate izgledati savršeno, a nemate priliku popravljati puder ili koristiti matirajuće maramice, onda isprobajte ovaj trik koji koriste hollywoodske zvijezde prije odlaska na crveni tepih. Brojne zvijezde će u ovoj situaciji koristiti bezmirisni antiperspirantni dezodorans. Nanesite malu količinu, s dovoljne udaljenosti,  na nos, bradu i čelo. Međutim znajte da je ovo rezervirano samo za posebne situacije.

Žele za savršene usne
Svi mi smo prije ili kasnije bili u prilici uživati u nekom desertu od želea. Međutim, omiljeni kozmetičari slavnih odlučili su eksperimentirati sa želeom i otkrili su njegov čarobni efekt kad se koristi kao formula za usne. Poznate dame često na usne nanesu tanak sloj želea u crvenoj boji, koji traje puno duže nego li bilo koji trajni ruž.
Akne, prištići i kapljice za oči
 
Vrijeme je za brzinsko rješenje – koristite kapljice za oči, one će smanjiti crvenilo i natečenost prištića. Nanesite malu količinu na prištić, ostavite da se osuši i onda na njega nanesite korektor i podlogu, za savršen finiš.

Smanjivanje pora

Da biste smanjili pore, kombinirajte jednake omjere svježe iscjeđenog soka od narandže i vode, te to nanesite vaticom na lice (izbjegavajući područje oko očiju). Ostavite nekoliko minuta, zatim isperite hladnom vodom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti