Jednostavni trikovi uz koje ćete se osjećati samopouzdanije

Piše: Redakcija

Zdrava ishrana i redovne posjete teretani svakako će pozitivno utjecati na fizički izgled, međutim nekada nam je potreban onaj trenutni podsticaj koji će nas za svega nekoliko minuta učiniti atraktivnijima, ali i samopouzdanijima. Primijenite nekoliko sljedećih trikova i postići ćete upravo takav efekt:

1. Smijte se više

Nema tog muškarca, a ni žene koja kao jednu od omiljenih osobina svog partnera ne navede osmijeh. Taj jednostavan potez usana čini nas pristupačnijima, veselijima i atraktivnijima. A i popravlja nam raspoloženje u trenutku.

2. Nosite crveno

Crvena je proglašena najatraktivnijom bojom, koja naročito privlači mušku pažnju. Jedan od glavnih argumenata je taj da žena izgleda mnogo senzualnije i ženstvenije kada nosi crvenu boju.

3. Nasmijte druge

Humor je, nakon odanosti i iskrenosti, najvažnija vrlina koju žene i muškarci traže kod partnera. Nemojte se ograničiti na uveseljavanje isključivo vaših partnera. Ukoliko spontano nasmijete ljude koje volite, mnogo ćete se ljepše osjećati.

4. Pronađite svoj upečatljivi parfem

Odaberite svoj omiljeni parfem i učinite ga svojim zaštitnim znakom. Osim što ćete od drugih dobijati komplimente kako uvijek lijepo mirišete, i vi ćete se osjećati atraktivnije i samouvjerenije.

5. Pružite pažnju svom partneru

Dodatno se povežite s partnerom i pokažite mu da vam je stalo do onoga što ima da kaže i saslušajte ga. Obratite pažnju na sitnice i pokušajte da ga iznenadite malim znacima pažnje.

6. Nosite štikle

Ponekad ih kombinirajte u svojoj dnevnoj ili večernjoj odjevnoj kombinaciji, ali pronađite par koji vam je udoban i za koji ste sigurne da vam neće smetati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti