U čemu je njena tajna: Heidi Klum je lijepa i zgodna kao i prije dvije decenije

Piše: Redakcija

Sa karijerom koja traje decenijama i brojnim dešavanjima zbog kojih je uvijek ispred kamere, Heidi Klum uživa u dugovječnosti kakva nije zabilježena u modnoj ili zabavnoj industriji. Pored uspjeha na poslovnom polju, ona je i dalje veoma lijepa  i njegovana žena. Šta je njena tajna i kako to da ona još i danas, u zrelim godinama izgleda kao milion dolara? Zaista, žena koja je rodila četvoro djece još uvijek izgleda kao model, kao i kada je devedesetih ušla u svijet mode.

Klum je nedavno otkrila u čemu je tajna njene savršene kože. Ona voli piling, te ima svoje rituale uz čiju pomoć “odmara” svoju kožu. Trudi se da mimo snimanja nosi minimum šminke i kožu čisti kada god ima priliku.

Heidi Klum

Ne treba naravno zanemariti genetiku s kojom je Heidi došla na svijet, ali ona tvrdi da nije teško izgledati dobro.

– Skupi kozmetički proizvodi nisu neophodni kako bi vaša koža izgledala njegovano i posebno – uvjerava ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti