Lice s pečatom luksuza

Piše: Redakcija

Priča o ljubavi i povjerenju za život ispunjen ljepotom i dobrim osjećajem. Priča o francuskoj porodici, ekspertima u njezi kože i make up-u. Osluškivanje vaših potreba i nuđenje personaliziranih rješenja za potrebe kože u svim trenucima vašeg života. To je Clarins.  Od drugih selektivnih brendova razlikuje se po inovativnosti, prirodnosti i ljubavi kojom je svaki proizvod ispunjen.

CLARINS DOUBLE SERUM

Kao definitivni skin care bestseller i ikonu brenda izdvajamo Double serum. Najkompletniji i najefikasniji serum protiv starenja koji čuva i optimizira „jezik ćelija“ što je neophodno za zdravu funkciju pet vitalnih funkcija odgovornih za mladost i ljepotu kože. Ovo je zahvaljujući novoj dvostrukoj i bio-inspiriranoj [Hydric + Lipidic] formuli plus novoj “inteligentnoj” ambalaži koja omogućava kombiniranje [20 + 1] najboljih sastojaka protiv starenja u optimalnoj i najefikasnijoj koncentraciji.

CLARINS EVERLASTING FOUNDATION+

Puder koji pruža 18 sati postojanosti, savršenog prekrivanja nedostataka, nevjerovatne ugode i hidratacije, te zaštite. Obogaćen je biljnim ekstraktima, a sadrži i organsku quinou. Otporan je na vlagu i toplinu, a postojanost do 18 sati možemo zahvaliti kombinaciji Clarinsove tehnologije High Fidelity Systema+ i bambusa u prahu. Savršeno prijanja uz kožu, dok bambus u prahu upija višak sebuma. High Fidelity System+ drži pigmente na površini kože i sprječava njihovo uvlačenje u pore i bore, te nijansa ostaje uvijek ista.

SHISEIDO UV PROTECTIVE LIQUID FOUNDATION SPF30

Tečni puder za lice, snažno štiti od štetnog utjecaja UVA/UVB zraka, pružajući matiran i osvježen izgled kože tokom cijelog dana. Tekstura ovog pudera otporna je na znoj, vodu i uljane teksture.

ESTEE LAUDER PURE COLOR LOVE LIQUID LIP IN MATTE OR SHINE

Vrijeme je za igru s tečnom bojom usana koja traje satima, vrlo je ugodna za nošenje i izgleda apsolutno nevjerovatno. Neka bude jednostavno, jer je svaka boja neodoljiva. Nema pravila u ljubavi, pa miješajte, miksajte i napravite vlastitu magiju svakim nanošenjem. Dolazi u dvije teksture: Matte- nježna, prozračna mat površina s glatkim, bezbojnim osjećajem. Boja potpunog prekrivanja je jača, baršunasta i žestoka. Sjaj od sjajnog laka, ova tečna-lateks završnica je savršena kao blještavilo, u koncentriranim, kremastim bojama. Inovativni zakrivljeni aplikator olakšava precizno nanošenje.

ESTEE LAUDER PURE COLOR ENVY PAINT-ON LIQUID LIP COLOR

Otkrijte snagu tečnih ruževa. Intenzivna, glatka i vrlo udobna formula. Ovo je boja strasti. Natopite ovo ljeto usne u punoj tečnoj boji sa savršenim prekrivanjem.

GLAM GLOW GRAVITYMUD GLITTER MASK

Glitter maska posjeduje sve beneficije originalnog GRAVITYMUD™ Firming tretmana, ali s krupnim gliterom koji čini iskustvo stavljanja maske nezaboravnim. Ovaj peel-off tretman s holografskim šljokicama sadrži bogate sastojke poput ekstrakta lista sljeza koji pomaže pri učvrščivanju kontura lica, a efekat zaglađenosti i u učvršćenosti se vidi već nakon prve upotrebe. Nanesite zvjezdanu masku na čitavo lice aplikatorom i ostavite da se osuši, te odlijepite masku kako biste otkrili čvršću i zategnutiju kožu. Ne zaboravite napraviti super šljašteći selfie. Njega kože može biti zabavna. To je magija GRAVITYMUD™ #GLITTERMASK.

Pročitajte još