Rimmel proizvodi mogu biti vaši

Piše: Redakcija


Rimmel Lasting Finish Breathable tečni puder

Novi Lasting Finish Breathable tečni puder je nova Rimmelova poslastica koja pruža dugotrajnost i nevjerovatno lagan osjećaj na koži. Kožu čini besprijekornom. Njegova formula omogućava koži da diše uz postojanost od 25 sati. Zaštitni faktor 20.

Rimmel Stay Matte kompaktni puder

Puder u kamenu matira ten i kontrolira neželjeni sjaj. Sadrži prirodne minerale. Minimalizira uočljivost pora. Idealan za mješovite i masnije tipove kože, savršen i tokom ljeta.

Rimmel Kate Palete za konturiranje

Rimmelova prva paleta za konturiranje i highlight koju je dizajnirala Kate Moss dolazi u novim nijansama. Mekan i sjajan puder kao highlighter, puder za nijansiranje i rumenilo u jednom.

Rimmel Rita Ora paleta sjenila za oči

Paleta od 12 nijansi sjenila s dvostranim aplikatorom za kreiranje različitih profesionalnih efekata na očima za skulpturiranje, nijansiranje i definiranje. Formula obiluje česticama sjaja, lako se nanosi, ne razmazuje se i ne nakuplja u naborima, a boja ostaje raskošno bogata i intenzivna tokom cijelog dana.

Rimmel Volume Shake maskara

Prvi na tržištu shaker sistem unutar maskare osvježava formulu kako bi spriječavao njeno isušivanje. Glatke i uvijene trepavice bez grudvica, bogat volumen u samo jednom potezu. Četkica definira volumen dajući bogatu lepezu naglašenih trepavica koje su maksimalno razdvojene. Dopire i do uglova očiju. Protrestite maskaru vertikalno tri do pet puta kada je to potrebno. Maskara će se odmah osvježiti kako bi volumen u potpunosti bio bez grudvica.

Rimmel Stay Matte ruževi za usne

Rimmel London predstavlja Stay Matte tečni ruž za usne s visokim intenzitetom boje, baršunastim mat finišem i dugotrajnošću uz osjećaj ugodnosti na usnama. Stay Matte Liquid ruž daje usnama nevjerovatno istaknutu boju već s prvim nanošenjem, a intenzitet boje ostaje na usnama cijelih 12 sati. Bit ćete impresionirani njegovom snagom prekrivanja i nevjerovatnom trajnošću na usnama. Ovaj ruž može izdržati sve izazove vašeg životnog stila bez razmazivanja ili gubitka intenziteta. A njegova lagana tekstura pruža ogodan osjećaj na usnama, tako da ga možete nanijeti i zaboraviti na njega.

Nagrađujemo čitatelje


Rimmel Volume Shake maskara i Rimmel Stay Matte ruž za usne mogu biti vaši. Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete RIMMEL. SMS poruke s tačnim odgovorima šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti