Namirnice koje će vašoj kosi vratiti sjaj

Piše: Redakcija

Ljeto je počelo i to znači da je vašoj kosi potrebna posebna njega, a kako biste uštedjeli novac i vrijeme mi vam otkrivamo nekoliko namirnica koje sigurno imate u frižideru, a odlične su za njegu kose!

 

Avokado

Odličan je za vraćanje života i sjaja vašoj kosi! Zgnječite jedan avokado i nanesite ga na kosu, ostavite da djeluje dvadesetak minuta i rezultati će biti vidljivi odmah!

 

Kokosovo ulje

Ako vas muče ispucali vrhovi, kokosovo ulje je odličan izbor za vas. Ovo bogato ulje dat će vam rezultate koji su vidljivi istog trena.

 

Jabučni ocat

Ako koristite mnogo proizvoda za stiliziranje kose ona će vjerojatno u jednom trenutku postati beživotna i teška i bit će joj potrebno dubinsko čišćenje. Jednom mjesečno isperite kosu jabučnim octom i na prirodan način joj vratite volumen i sjaj.

 

Jogurt

Zbog mliječne kiseline jogurt učinkovito uklanja mrtve stanice kože, pa uvedite masažu tjemena jogurtom u vašu sedmičnu rutinu i pomozite kosi da brže i zdravije raste.

 

Med i maslinovo ulje

Kombinacijom ovih sastojaka dobit ćete savršenu masku za kosu koja će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i vratiti joj sjaj.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti