Afrodita proizvodi mogu biti vaši

Piše: Redakcija

 

AGELESS DNEVNA KREMA

Hidratantna PRO-AGEING njega koja vitalizira sve fiziološke funkcije zrele kože i poboljšava njenu strukturu na dermalnoj i epidermalnoj razini.

AGELESS ULJNA ESENCIJA

Visokokoncentrirane kapi s potpuno prirodnim njegujućim uljima koja djeluju s intenzivnim njegujućim, obnavljajućim i zaštitnim učinkom. Zahtjevnoj zreloj koži pružaju svu potrebnu udobnost, te jačaju njenu snagu i vitalnost.

HYDRA PATCH H2O SERUM HYDRABOOST

Prva pomoć za umornu i dehidriranu kožu s tehnologijom PatcH2O. Aktivno štiti stanice, jača prirodni proces obnavljanja i usporava preuranjeno starenje kože. Ne začepljuje pore i idealna je podloga za sve kreme za njegu.

HYDRA PATCH H2O AMPULE

Predstavljaju novu generaciju njege kože. Intenzivnim prodiranjem u dublje slojeve i uz pomoć tehnologije PatcH2O u samo nekoliko minuta pružaju intenzivnu hidrataciju umornoj i suhoj koži. Pomažu u povećanju vitalnosti i otpornosti stanica kože i idealna su regenerativna terapija za sve tipove kože.

4D COLLAGEN LIFTING EFFECT HIDRATANTNI SERUM

Smanjuje površinu bora za 31 posto u sat vremena, vidljivo poboljšava tonus kože i potiče sintezu kolagena, dodatni vitamin E i hydra kompleks kožu hrani, te pruža zaštitu od gubitka vlage.

4D COLLAGEN LIFTING EFFECT AMPULE

Patentirane mikrosfere morskog kolagena djeluju odmah ispod epiderme i intenzivno ispunjavaju bore, vidljivo poboljšavaju tonus, a dodatak sto posto prirodnog ulja kožu bogato hrani i ne začepljuje pore.

3 ACTIVE SAPUN ZA INTIMNU NJEGU

S naprednom 3-active formulom djeluje u tri faze. Pruža nježno čišćenje, blagotvornu hidratantnu njegu koja pomaže uspostaviti i očuvati prirodnu pH ravnotežu i jednostavno depiliranje intimnih područja. Ekstrakt ružmarina djeluje blago antibakterijski i sprječava isušivanje kože, dok je uljni kompleks štiti tokom i nakon depiliranja.

EXTRA SENSITIVE SAPUN ZA INTIMNU NJEGU

Umirujuća nježna formula, namijenjena za njegu osjetljive kože intimnih područja, zasnovana na ekstraktu kamilice i bisabololu. Osigurava svakodnevnu zaštitu prirodne pH ravnoteže intimnih područja i blagim antibakterijskim djelovanjem pomaže spriječiti iritaciju i upale.

DEPILATION DEPILACIJSKA KREMA ACTIVE

Depilacijska krema Active, pogodna za nju i njega, nudi brzo i učinkovito uklanjanje dlačica na posebno osjetljivim područjima: licu, bikini zoni i pazusima. Sadrži potpuno prirodno ulje jojobe koje bogato njeguje kožu i istovremeno je štiti od gubitka vlage, te gel aloe vere koji ubrzava regeneraciju i ponovo uspostavlja prirodnu ravnotežu kože.

Nagrađujemo čitatelje

Proizvodi: 3x – 4 D Collagen apmule, Hydra Patch serum&ampule, 3 Active sapun za intimnu njegu mogu biti vaši, ukoliko odgovorite tačno na pitanje:

Za koliko vremena 4D Collagen Lifting Effect hidratantni serum smanjuje površinu bora?

SMS poruke s tačnim odgovorima šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Imena sretnih dobitnica objavit ćemo u print izdanju magazina “Azra” (1110.), koje je od 06.06.2018. u prodaji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti