Jeste li čuli za šampon s micelarnom vodom

Piše: Redakcija

Sve žene teže da imaju lijepu i njegovanu kosu, no postoji skupina žena koja brigu vodi s učestalo masnom kosom. Zbogt goa posežu za brojnim preparatima. Kada je riječ o trendovima u njezi kose, glavnu riječ vode šamponi s micelarnom vodom. I dok smo svi uglavnom upoznati s principom djelovanja micelarne vode kao sredstva za čišćenje lica, micelarna voda kao dio rutine u njezi kose je nešto što mnogi tek trebaju otkriti.

Riječ je o proizvodu koji ne sadrži agresivne sastojke poput sulfata ili parabena, što ga ne sprječava da savršeno očisti kosu. Kao što micelarna voda na vatici privlači nečistoće s lica, tako funkcionira i u kombinaciji sa šamponom na vašoj kosi. Drugim riječima, funkcionira kao svojevrsni magnet. Ovakve šampone možete bez straha koristiti više puta sedmično, a odgovarat će svim tipovima kose. Na tržištu možete pronaći i one s ciljanim djelovanjem, poput onog za kovrdžavu ili obojenu kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti