Jennifer Aniston: Za moje vitko tijelo recept je jednostavan

Piše: Redakcija

Slavna glumica Jennifer Aniston kojoj na dobrom izgledu na pragu 50. godine zavide i dvadesetogodišnje djevojke, otkrila je koje beauty rutine i recepte koristi kako bi izgledala besprijekorno, zdravo i vitko.

-Ako radim ustajem u 4:30 ili 5:00, a ako ostajem kod kuće onda je to već 8 ili 9 sati. Odmah nakon buđenja popijem toplu vodu s kriškom limuna, a zatim se „bacam“ na beauty rutinu. Prvo očistim lice vodom i sapunom, a zatim nanesem dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom. Ako trenutno snimam film, beauty rutina mi je poprilično jednostavna, jer nemam vremena da se posvetim detaljnijim tretmanima – kaže Jennifer.

 

Aniston osim što vodi računa o ishrani, također redovno i vježba

Nakon ovih rituala slijedi doručak, gdje glumica veoma pazi s kojom hranom počinje dan.

-Moj doručak se obično sastoji od smutija u koji stavljam banane, borovnice, smrznute višnje, steviju, miks zelenog povrća, kakao prah i proteinski prah. U smuti često dodajem i kolagen u prahu koji mi daje čvršće i zdravije nokte, kao i zdravi sjaj kože. Ako imam više vremena, za doručak pojedem tost, jaja i avokado ili zobene pahuljice sa bananama i bademovim mlijekom – govori ona.

Aniston mnogo i vježba, a omiljena joj je joga.

-Biram ili jogu i kružni trening, ili jednostavno odem u teretanu. Nakon toga sam spremna za sve obaveze.

Pročitajte još