Emina Vejsilović: Avene proizvodi za ljepšu zimu

Piše: Redakcija

Nekadašnja voditeljica i novinarka, a sadašnja PR menadžerica jednog privatnog univerziteta u Sarajevu, mnogo pažnje je zbog pojavljivanja na ekranu posvećivala svom izgledu. Ni sada te svakodnevne rituale ne propušta. Kako bismo saznali koje to sve proizvode Emina koristi, zavirili smo u njenu kozmetičku torbicu. Rijetko je možemo vidjeti bez ruža na usnama i upravo to je, kako kaže, njen zaštitni znak.

– Ja sam ona ekonomična žena kada je u pitanju šminka. Vjerujem u kvalitetu brendova koje koristim bez obzira na to što nude nešto jeftiniju šminku. Mislim da sada imamo jako dostupnu kvalitetnu i pristupačnu kozmetiku, tako da uz dobre savjete svako za sebe može pronaći nešto. Ono što mene svaki put iznova iznenadi i oduševi jesu Avene proizvodi koji jako njeguju i štite našu kožu, posebno u ovim hladnijim danima. Mnogo volim ruževe i nosim ih svaki dan. U dnevnoj varijanti biram blaže nijanse, u noćnim izlascima su to obično jači ruževi i favorit su mi mat, ali desi se da ih nosim i sa sjajem. Nespretna sam u nanošenju sjenila. Više volim kupovati palete pa ponekad pokušati lijepo ih nanijeti. Trenutno koristim paletu sjena koje sam dobila na poklon, a osim ove kombiniram i druge, nekoliko različitih brendova.

MIRIŠEM NA…

Lancome La vie est belle

NESESER REFRESH

Anastasia Beverly Hills highlighter

Maybelline Rewind concealer

OTKRIĆE GODINE

Avene proizvodi

MOJ ZAŠTITNI ZNAK

Mac ruževi
Maybelline
Avon
Oriflame
Farmasi

PUDERI

Max Factor
Flormar puder
Farmasi Zen
Luxe Avon

MASKARA

Avon maskara

ZAVRŠNI LOOK

Max Factor bronzer
Flormar rumenilo
Avon rumenilo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti