Dženita Muftić: Odjeća za moju dušu

Piše: Redakcija

Voditeljica FACE televizije, Dženita Muftić počela se šminkati u srednjoj školi i to na diskretan način, s malo maskare i sjajila za usne. S godinama je usavršila tehnike šminkanja, ali se, kaže, ipak bolje osjeća u rukama profesionalaca.

„Kod kozmetičkih proizvoda većinom vrijedi da je skuplje i kvalitetnije. To je naročito pravilo za određene proizvode koje se isplati platiti više, jer će vas oni bolje služiti.“

DNEVNA BEAUTY RUTINA

L’Occitane uljani gel

Chanel Hydra Beauty Creme

Dnevna beauty rutina počinje umivanjem i pranjem lica s L’Occitane uljanim gelom koji nanosim na vlažno lice, a nakon toga stavljam Chanel Hydra Beauty Creme.

OVISNA SAM O…

Avene micelarna voda

Signal White Now Touch

Nisam toliko ovisna o nekim proizvodima, stalno istražujem i testiram nove proizvode, ali nekima ostajem vjerna, jer mi odgovaraju. Avene micelarna voda, koja uklanja šminku i čisti lice, a nije agresivna prema koži i Signal White Now Touch za nekoliko sekundi izbijeli zube i imate blistav osmijeh.

MIRIŠEM NA…

Dior Poison

Parfem bez kojeg ne izlazim iz kuće i koji je odjeća za moju dušu je Dior Poison. Dugo traje i obuzima sva čula.

SEZONSKI NESESER REFRESH

MAC Rollerwheel Liquid Liner

Svoju beauty torbicu osvježila sam MAC Rollerwheel Liquid Liner-om koji mi osigurava savršenu crtu na očima koju svi priželjkujemo.

 

PREPORUČUJEM

Estee Lauder Advanced Night Repair serum

Ovaj serum je beauty proizvod koji me je zaista oduševio, jer hrani moju kožu i čini je glatkom. Od srca preporučujem svim damama.

USNE

Estee Lauder ruž za usne

Najčešće koristim Estee Lauder ruževe za usne i to Nude nijansu u dnevnoj varijanti, a uvečer sve nijanse crvenih dolaze u obzir.

PUDER

Chanel CC krema

Chanel CC krema mi daje savršeno svjež ten i glatku kožu i to je proizvod koji mi je postao osnova svakodnevnog make up-a.

OČI

Chanel sjenila za oči

Diorshow maskara

Koristim Chanel sjenila za oči i to palete u zemljanim tonovima koje odlično pristaju mojoj boji očiju. Moja omiljena maskara je Diorshow.

ZAVRŠNI LOOK

Max Factor – Creme Puff Blush13

Koristim oboje, s tim da više preferiram rumenilo. Ono daje svježinu, sjaj i dimenziju mom licu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti