U srijedu prva MAC prodavnica u BiH otvara svoja vrata i kupcima daruje ruževe

Piše: Redakcija

Na veliko zadovoljstvo svih obožavatelja svjetski poznatog branda MAC, i Sarajevo postaje bogatije za prodavnicu s njihovim proizvodima koji će se nalaziti u popularnom sarajevskom shopping centru – BBI. Radnja će u svojoj ponudi imati nezaobilazne MAC klasike, kao i limited kolekcije poput Snow Ball linije idealne za praznike.

U srijedu, 20.12., tačno u 15 sati otvaraju se vrata prvog MAC Cosmetics prodajnog mjesta u Sarajevu, a prvih 200 kupaca na poklon dobiva Liptensity ruž! U novootvorenom prodajnom mjestu nalazit će se i profesionalni make up artisti koji će s posjetiteljima rado podijeliti najnovije beauty trendove, te im pokazati zbog čega MAC kozmetika ima obožavatelje širom svijeta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti