Šest ležernih frizura za čije stiliziranje ne trebate koristiti peglu ni figaro

Piše: Redakcija

Jesenski i zimski dani su pravo vrijeme da date mali godišnji odmor pegli i uvijaču za kosu. Kombinacija niskih temperatura, vlage u zraku i topline uređaja za stiliziranje kose mogu dodatno oštetiti vlasi kose i ubrzati njihovo pucanje – piše modamo.info.

S obzirom na to da je zima pomalo nemilosrdna prema našoj kosi, za njeno stiliziranje biramo ukosnice i gumice za kosu, a najbolje od svega jeste što nam za uređivanje treba tek 5 minuta. Klasična pletenica kojoj smo dali dodatni volumen, niska pundža popraćena omiljenom maramom, polupodignuta kosa ukrašena ukosnicama ili pletenica oko glave – sve su to frizure koje garantuju dotjeran izgled uz malo truda. Šest prijedloga za stylish sedmicu koja ne uključuje korištenje uređaja za stiliziranje donosimo u nastavku.

#look1

#look2

#look3

#look4

#look5

#look6

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti