Kućni beaty trikovi lijepe Mirande Kerr: Sama uzgaja limun koji konzumira

Piše: Redakcija

Uvijek je dobro “ukrasti” pokoji trik slavnih ljepotica, a mi vam donosimo njih nekoliko i to nestvarno lijepe Mirande Kerr.

Supermodel Miranda Kerr ima 34 godina, mama je i osnivačica brenda Kora Organics. Iako bi pomislili kako je njena beauty rutina zahtjevna, postoji nekoliko vrlo jednostavnih trikova bez kojih ne može zamisliti svakodnevicu.

Dan započinje toplom vodom s limunom za bolju probavu. Vjerovali ili ne, za Harpersbazaar.com kaže da limune uzgaja sama i samo njih koristi. Dva puta sedmično trenira pilates i jogu, a često radi i plank.

Upalim muziku i moj sin pleše dok ja radim plank na podu, otkrila je lijepa Miranda.

Kada je riječ o prehrani, ističe da jede jako puno povrća. “Kupus, špinat, rotkvice…, i obožavam farmerske pijace – ističe supermodel.

Kada je riječ o opuštanju, njen omiljen spa centar je – kod kuće. Kako kaže, ima saunu koju koristi najmanje dva puta sedmično kao i uređaj za mikrodermoabraziju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti