Sedam najboljih trikova za stavljanje ruža

Piše: Redakcija

Da bi karmin na usnama izgledao što ljepše   donosimo vam nekoliko trikova uz pomoću kojih ćete izgledati besprijekorno.

  1. Ukoliko imate suhe usne, prvo morate skinuti sve suhe ljuspice sa usana. Za taj postupak trebat će vam čista četkica od maskare i balzam uz pomoć kojih ćete olakšati proces skidanja mrtve kože sa usana.
  2. Za mekši i izraženiji izgled usana, ruž nanesite   četkicom za stavljanje sjene.
  3. Idete na važan sastanak, a vaš omiljeni sjaj za usne je gotovo potrošen? I za to ima rješenje. Sjaj stavite u čašu tople vode desetak minuta, što će zagrijati i otopiti ostatak sjaja.
  4. Ako želite da vaš ruž traje što duže na usnama prije toga na usne nanesite rumenilo, potom ruž i na kraju balzam za usne. Isti učinak je i ako umjesto rumenila stavite puder u kamenu.
  5. Niste sigurni koja boja ruža vam savršeno pristaje? Odaberite onu koja se najviše slaže sa nijanskom vaših desni.
  6. Za nude izgled usana koristite sjenu u boji kože. Za svijetliju put koristite ružičaste tonove, za srednje svijetao ten narandžaste, a za taman ten braon ili karamel tonove.
  7. Za promjenu oblika i veličine usana neće vam biti potreban hirug, dovoljno je da prvo nanesete korektor na usne, potom olovkom iscrtate željeni oblik. Kada završite sa iscrtavanjem, unutrašnjost popunite olovkom za mat izgled ili ih popunite sjajem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti