Jednostavan trik najljepše žene na svijetu za blistav ten

Piše: Redakcija

Nebrojeno provedenih sati u avionu, pretrčavanje s jednog do drugog snimanja, samo je još jedna sedmica na poslu za Bellu Hadid. No, nakon što se jednom dotakne tlo, supermodel otkriva tajnu kako pomoći ten svoje kože da se vrati u normalu. Naime, suh zrak u avionima te prljavština i bakterije koje su, na putovanjima, svuda oko nas čine našu kožu sklonu nepravilnostima.

Prvi korak prema ubrzanjuprirodnog sjaja je posjeta  zamrzivaču, po nekoliko kockica leda. Kako bi svojoj koži pružili trenutno osvježenje pripremanje lica ledenim kockicama trenutno budi i posvjetljuje kožu, a učinak hlađenja smanjuje upale i oticanje lica.

Bella, također, koristi kockice leda za učinak oblikovanja, tako da smrznutim blokovima masira duž ravnine lica kako bi se ono toniralo i precizirao.

Iako Belli nije potrebna pomoć u tom odjelu, ona uvijek klizi hladnim kockicama duž svoje vilice, prema vrhu jagodica i oko očiju.

Za one koji traže alternativu koja se ne topi, predlažemo stavljanje vaših rollera u frižider ili potapljanje njih u ledenu vodu za nježnu masažu lica kako bi se povećala cirkulacija i spriječila natečenost.

Kako bi Bellino lice izgledalo besprijekorno dok šeta gradskim ulicama njen vizažist, nakon ledene masaže , miješa minimalnu količinu tečnog pudera s laganim primerom , kako bi ga razrijedio, te zatim dodaje dodatni sjaj uz pomoć tekućeg iluminatora u toploj zlatnoj boji duž kontura njezinog lica.

Ledena masaža lica je važna u pripremnim fazama šminkanja jer omogućuje da koristite manje proizvoda za prekrivanje na koži, a koža ostaje budna i blistava.

To je svakodnevni ritual koji vrijedi razmotriti, ako ste ljubitelje njege kože, bez obzira koliko često putujete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti