Zašto trebate koristiti proizvode za samotamnjenje

Piše: Redakcija

 

Ako niste jedna od onih sretnica koje jako brzo potamne na suncu nemojte očajavati. Proizvodi za samotamnjenje pravi su izbor za vas. Prva pomisao na proizvode za samopotamnjivanje je narandžasta boja. No, iako je u prošlosti većina proizvoda za samotamnjenje ostavljala tu ružnu narandžastu boju, danas više nije tako.

Formule proizvoda napredovale su i sada s njima možete postići onaj savršen sunkissed look u samo nekoliko primjena. Najbolja stvar kod fake tan-a je ta da osunčan izgled možete dobiti u trenutku kada vam je potreban, ne trebate kroz duži period graditi svoju boju kao u slučaju solarija.

Tragovi na odjeći od proizvoda za samotamnjenje stvar su prošlosti. Najbolje lažne formule su lagane, mirisne i, što je najvažnije, prirodnog izgleda te se brzo upijaju i hidratiziraju kožu.

Pružaju zlatan sjaj te čak i najslabiji ten učine kao da ste upravo došli s plaže.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti