Azrin izbor: Uzbudljivi noviteti

Piše: Redakcija

Promjena godišnjih doba je uvijek dobra prilika za usvajanje nekih novih trendova, bilo da je riječ o odjeći ili ipak našim kozmetičkim navikama. U nastavku donosimo najnovije beauty hitove

Body Collections

 

LINIJA ZA TIJELO

U moru poslovnih poduhvata Kim Kardashian je realizirala još jedan, lansirala je liniju make-upa za tijelo “Body Collection” koji uključuje tekuće pudere za tijelo u sedam nijansi, shimmer gel za tijelo, praškaste setting pudere sa šljokicama i četkicu za nanošenje proizvoda. Kim napominje da su ovi proizvodi tajna njene besprijekorne kože, te da se mogu kombinirati za veću dugotrajnost na koži.

 

Čudotvorne maske

ZBOGOM AKNE

Peter Thomas Roth je prije 26 godina pokrenuo brend ne bi li se riješio akni. U potrazi za idealnim proizvodima kombinirao je znanje svojih roditelja koji su posjedovali dva spa centra i prirodne resurse poput blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora.Njegove maske su best- seller, lako se nanose, ugodne su na licu i što je najvažnije rješavaju probleme problematične kože.

DESNI UGAO STRANICE PRVA VJESTICA NA STUBCU

 

MINI BLEDNER

SPUŽVICE

Mašina za pranje beauty blendera radi po principu prave mašine, samo je pranje, naravno, puno kraće. Naounite je vodom, naspite malo šampona, gela za pranje ruku ili posebnog sredstva za pranje make-up spužvica, pritisnite dugme i nakon nekoliko sekundi laganom centrifugom će izvući prljavštinu iz spužvice.

 

 

NJEGUJ KOSU

INFLUENSERICE PREDLAŽU

Žene iz Južne Koreje promijenile su beauty industriju. Influenserice predlažu da probate proizvode za kosu koji u drugim zemljama još ne postoje; sheet maske za kosu, osvježavajuća maglica za kosu (hair mist) te cijeli niz posebnih njegujućih ulja i premium šampona za kosu.

Za više informacija o beauty novitetima čitajte na www.azra.ba

 

 

 

Pročitajte još