Evo šta se krije u kozmetičkoj torbici Victorije Beckham

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Već godinama Victoria Beckham je najveća modna i beauty inspiracija. Svjesna toga, nedavno je na svom Instagram profilu podijelila sa svojim pratiteljima šta se to krije u njenoj putnoj kozmetičkoj torbici. 

Njena kozmetička torbica sastoji se od luksuznih ulja za čišćenje lica i skupih krema sa zaštitnim faktorom, ali u torbici su se našli i neki odličnih proizvodi pristupačnih cijena. Naime, Victoria koristi “Marvis Whitening” pastu za zube, a otkrila je i da obožava šampon i regenerator bez sulfata brenda “Josh Wood Colour”.

View this post on Instagram

มอบรอยยิ้มสดใสจนยากจะลืมเลือน ด้วยยาสีฟันสุดหรูจากอิตาลี สูตร Whitening ที่มีสารเคลือฟันทำให้ฟันขาวสะอาดสดใส ให้รอยยิ้มเปล่งประกายตลอดวัน . Marvis Whitening Mint Toothpaste . 🍃ยาสีฟันสุดหรูระดับพรีเมี่ยมจากประเทศอิตาลี สูตร Whitening เนื้อครีมขาวข้น นุ่มนวล รสชาติอันเข้มข้นของมิ้นท์สูตรดั้งเดิมอันทรงคุณค่า ด้วยส่วนผสมที่เป็นเอกลักษณ์ของ Marvis ที่มีประสิทธิภาพตรงเข้าช่วยลดแบคทีเรียภายในช่องปาก ให้ปากสะอาด ขจัดคราบพลัค ลมหายใจหอมสดชื่นยาวนาน กำจัดคราบหินปูนเพื่อรอยยิ้มสดใสเปล่งประกาย พร้อมสารเคลือบฟันทำให้ฟันขาวสะอาด เปลี่ยนการแปรงฟันในชีวิตประจำวันที่แสนเบื่อหน่าย ให้เป็นความรู้สึกสดใหม่ไม่มีที่สิ้นสุด . ขนาดปกติ 75ml. 💸ราคาเพียง 300 บาท . ติดต่อสั่งซื้อที่ 📲 Line : COSMEPOP Cosmetic Skincare etc. #CosmepopMarvis #Marvis #Marvisthailand #Marvisthai #MarvisToothpaste #MarvisWhiteningMint #ยาสีฟัน #ยาสีฟันMarvis #MarvisWhiteningMintToothpaste

A post shared by เครื่องสำอาง Brandname แท้ 💯% (@cosmepop) on

Ovo su još neki proizvodi koji su se našli u njenoj torbici. 

Pročitajte još