Muškarci dotjerajte se: Ovi alati su vam potrebni

Piše: Redakcija

Šta je najbitnije kod njege i održavanja brade?

Češljanje. Najvažnije je češljanje. Nisu to ni ulja, ni balzami, ni šišanje. Puno je bitnije češljanje. Naravno pranje brade je nešto što se radi iz higijenskih razloga i u većini slučajeva sasvim je dovoljno svakih nekoliko dana bradu oprati toplom vodom i možda jednom do dva puta sedmično šamponom za bradu. Češljanja nikad previše. Naime, češljanjem se rješavamo uraslih dlaka, čvorića, otpalih i nezdravih dlaka. Češljanjem prozračujemo bradu, ravnamo je i omogućujemo joj nesmetani rast.

 

HIDRATACIJA LICA

MEN PROTECT & CARE KREMA ZA INTENZIVNU NJEGU KOŽE

Bogata hidratantna formula koja sadrži aloe veru, vitamin E i aktivne hidratantne sastojke posebno namijenjene suhoj koži. Koža izgleda nahranjeno i glatko, s ugodnim osjećajem na koži bez masnih tragova.

KOLONJSKA VODA

DIOR ‘SAUVAGE’

Gornje note bergamota Reggio di Calabria, srednje note sečuanskog bibera i baza od ambergrisa. Savršena kombinacija za bilo koje doba godine. Jedan od najbolje prodavanih kolonjskih voda dosada ove godine i pobjednik mnogih takmičenja za najbolje muške parfeme.

PARFEM

Hugo Boss Boss The Scent

Začinski miris od kralja diskretnog zavođenja! The Scent ima zavodljivu aromu, izvanredno atraktivnu i neodoljivu. Sadrži samo tri note: čaroban đumbir, voće maninku, poznatu po svojim afrodizijačkim svojstvima i senzualnu kožu. Jednostavan je i vrlo izražajan.

GEL ILI KREMA ZA ČIŠĆENJE

Jednom dnevno potrebno je oprati lice blagim sredstvom za čišćenje. Taj bi proizvod trebao biti pH neutralan, odnosno ne smije isušivati kožu. Dakle, gel za tuširanje uopće nije prikladan za čišćenje lica. Zbog gelova za tuširanje koža je vrlo suha i dolazi do iritacija.

KREMA ZA BRIJANJE

Omekšava dlake na bradi i omogućava temeljito brijanje. Za učinkovito prianjanje britvice. Aktivno štiti kožu za vrijeme brijanja i sprečava isušivanje. Koža izgleda njegovano i glatko te je opuštena i ugodna na dodir.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti