Ljepota

Ovi trikovi će vam pomoći da u svakoj odjevnoj kombinaciji izgledate savršeno

FOTO: INSTAGRAM

Kada je riječ o modi, osoba od ukusa može sve. Kako biste izgledali luksuzno, nije vam potreban debeo novčanik. Postoji nekoliko stilskih lekcija, uz koje ćete izgledati prefinjeno, pa čak i skupo, a da budžet, koji u svoju kombinaciju uložite uopšte ne mora da bude visok. Potrebno je da imate stil koji odiše luksuzom i da slijedite određene modne savjete.

Ako želite da u svakom trenutku budete odjeveni sa ukusom, morate uložiti u klasične komade, koji će svaku vašu kombinaciju pretvoriti u stilski uspjelu. U garderoberu uvijek morate posjedovati malu crnu haljinu, dobar crni sako, bijelu košulju, farmerice od tamnog jeansa, kao i dobru torbu. Obzirom da su farmerice i majice potrošan materijal, no, ukoliko uložite u prave cipele i torbu, ma šta da obučete, vaš look će izgledati prefinjeno i skupo.

Ukoliko ulažete u jednu dobru torbu, opredjelite se za minimalističku crnu torbu, a ako je ona prva u vašoj kolekciji, neka bude crna, jer će biti nosiva uz svaki outfit. Nosite naočare za sunce. Trendy okvir naočara za sunce, stilski će podići vaš outfit, a ako vam je loš dan, naočare će sakriti bore oko vaših očiju. Kada birate parfem, potrudite se da vaš parfem odiše dozom luksuza i senzualnosti. Tako ćete postići da se za vama okrenu kuda god da prođete.