Aida Cvijetić: Osmijeh je moj najveći adut

Piše: Redakcija

Aida Cvijetić, PR kompanije FlyBosnia, jedna je od onih žena koje ne koriste puno šminke. U svojoj dnevnoj njezi Aida najviše pažnje posvećuje licu, a za njen blistav ten su, kako ističe, zaslužni beauty tretmani na koje redovno odlazi. 

ZA VEČERNJI IZLAZAK MI JE POTREBNO

Inače se ne šminkam previše, a puder, rumenilo i ruž su sve od moje, kako dnevne tako i večernje, šminke. Imam svilene trepavice i permanent obrve i to je moja dobitna kombinacija, a spremanje mi traje 15 minuta.

BEAUTY TRETMAN

Beauty tretmane nikad ne propuštam. Klinika u kojoj sam već dvije godine je „Skincare“ i oni su zaslužni za moj blistav ten. Jednom mjesečno idem na tretmane čišćenja lica s enzimima, zatim dubinske hidratacijske tretmane i mezoterapije. Vodim računa o koži lica kao i o odlasku zubaru. To su dvije stvari koje, uz čistu kosu i uredne nokte na rukama, prve primjetim na ženi.

NAJDRAŽI MAKE-UP BREND

Iskreno nemam neki najdraži brend jer se ne šminkam, ali ako bih odlučila da se šminkam to bi bio MAC. Volim i YSL ruževe.

BEAUTY TRIK ZA DANE KAD SE NE OSJEĆAM NAJBOLJE

Kod mene nema tih trikova što se tiče kozmetike. Osmijeh je moj najveći adut za takve situacije.

PRVI MAKE-UP POKUŠAJ

Prvi pokušaj mog šminkanja bio je onakav kakav  je i danas, a to znači nikakav. (smijeh) Asolutno nemam talent za šminkanje.

AMBALAŽA ILI PAMETNA KUPOVINA

Proizvode za njegu kože kupujem ciljano i nikada ne padam na pakovanje.

MIRIŠEM NA…

Aqua Di Parma citrusni. Podsjeća me na more i ljeto koje jedva čekam.

(NE) ŠTEDIM NA PROIZVODIMA

Uštedim na maskari, olovkama za usne i na labelu koje može da bude bilo koje jer mi je bitno da na usnama uvijek imam zaštitu i da mi nisu ispucale. Utrošim na kremi za lice koja jednostavno mora biti kvalitetna, puderu i parfemu. To su stvari na koje ne žalim dati novac.

NAJBOLJI BEAUTY SAVJET

Da se posvetim svakodnevnim rutinama njege lica i tijela, a taj savjet sam dobila od moje kume Velde Bogunić. Od nje sam naučila i to da je za kožu jako bitno piti puno vode, kao i povremene masaže koje nam suzbijajui stres u ovom brzom vremenu u kojem živimo.

SKUPO VS. JEFTINO

Nikada nisam vjerovala da su skupi proizvodi najbolji, niti ću. Jednom me je kompanija u kojoj sam radila poslala na edukaciju na kojoj nam je žena pričala o tome, tako da sam mišljenja da je to bacanje novca. Naime, kada pričamo o iznimno skupim proizvodima za njegu, oni bukvalno naplaćuju svoj brend.

OMILJENI PUDER

Sada sam prešla na Vichy DermaBlend puder jer mi koliko-toliko prekrije podočnjake od nespavanja. Prije toga sam koristila samo BB kreme.

Ovisna sam o…

To je hidratantna krema za lice bez koje ne mogu živjeti jer mi je koža suha. Uvijek kombiniram Skin Clinic lifting i Skeyndor  booster koji mi pružaju hidrataciju 24 sata.

 Standardna beauty rutina

Dosta vremena posvećujem njezi kože. Nakon umivanja koristim termalni Uriage sprej koji ostavim da ga koža sama upije. Nakon toga stavim Skeyndor booster ili fenomenalni proizvod Vichy Mineral 89, a zatim slijedi  Skin Clinic dnevna krema ili neka druga, ali obavezno hidratizirajuća i sa zaštitnim faktorom.

 Prirodni recept

Nemam vremena da kući stavljam ili pravim bilo šta, ali znam da, naprimjer, banana vlaži kožu i čini je mekanom jer sam to nekad probala. Jako je bitno kožu hraniti iznutra, a pomoću vode, voća i povrća, te pomoću dovoljno sna. Ja imam svoj „beauty sleep“. Liježem uvijek rano, oko 21 ili 22 sata i to je jako bitno.

 Must-have mlijeko za tijelo

To je definitivno Uriage uljani balzam za suhu kožu koju hladnoća i grijanje isuše.

 Psssttttt…. sakrij umor na licu

Ne slažem se s tim da je umor na licu najlakše sakriti, barem nije tako u mom slučaju. Ipak imam dvoje djece i mlađi sin se budi noću tako da se umor ne može tako lako sakriti. No, ono što meni pomaže su dubinski tretmani hidratacije.

 Mojih top 5

 

Vichy DermaBlend puder

Shiseido illuminator

Chanel Matte liquid  ruž

Acqua di Parma Blu Mediterraneo parfem

L’oreal Glam Bronze Duo Bronzer rumenilo

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti