Orginalna platforma „15 do 3“: Do termina u salonu ljepote u nekoliko klikova

Piše: Redakcija

Mladi tim programera iz Bosne i Hercegovine “15do3” predvođen Damirom Šeremetom i Vedranom Kapetanovićem, kreirao je orginalnu platformu „15 do 3“, za korisnike koji žele da rezerviraju usluge u salonima ljepote u bilo koje vrijeme bez dodatnih poziva i poruka. Na drugoj strani, vlasnicima salona platforma je pružila opciju da budu dostupni mušterijama u svakom trenutku.

KAKO IZVRŠITI REZERVACIJU? Nakon što korisnik posjeti 15do3.ba i izvrši registraciju svog profila jednostavnom pretragom salona ili usluga koje se nude pronalazi svoj željeno vrijeme i datum kada želi da posjeti određeni salon. Zatim, jednim klikom vrši rezervaciju termina.

– Potom slijedi finalna potvrda rezervacije na email ili Viber koji se također može uvezati s profilom korisnika. To se odmah pokazalo kao jako korisna opcija, jer korisnike napominje na termin 24 sata i sat vremena ranije, što ponovo pozitivno utječe na procenat otkazanih i zaboravljenih rezervacija – objašnjavaju mladi programeri.

PRAVO NA POPUST Svaka obavljena rezervacija donosi bodove te nakon određenog broja sakupljenih, korisnici ostvaruju pravo na popuste.

–  Pored toga korsnici usluga mogu ocijeniti uslugu u svakom salonu što vam na određeni način donosi sigurnost da salon u koji idete je zaista kvalitetan i da je u mogućnosti da odgovori na vaše želje – kažu iz „15 do 3“.

Ova platforma vlasnicima salona pruža mogućnost da digitaliziraju svoje planere te da sve rezervacije stave na jedno mjesto.

– Za vlasnike salona aplikacija „15do3“ radi na principu online planera svih termina i poslovanja salona što znači da vlasnici salona sada konačno mogu koristiti samo jednu platformu za rezervacije, a ne da prate socijalne mreže, pozive, poruke i slično u isto vrijeme – objašnjavaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti