Besprijekorni nokti i nakon ljeta

Piše: Redakcija

Da li ste pobornik novih trendova ili ne, ipak neke klasične opcije nikada ne izlaze iz mode. Ne dozvolite da vam kišovito vrijeme kvari vašu prirodnu vibru. Uz vaše omiljene odjevne kombinacije, vrijeme je i da stavite naglasak na vaše nokte. Naravno, nokti trebaju uvijek biti u trendu s bilo kojim godišnjem dobom, ali ipak donosimo modne odabire za 2018. godinu, bilo da ste sami svoj umjetnik ili posjećujete stručnjaka.

Pogledajmo šta će se ove jeseni i zime nositi na noktima

JESEN U ZNAKU BOJA

Volite li jarke boje koje su se ljetos nosile, razveselit će vas podatak da će se one nositi i dalje. Narandžasta caruje, a odmah iza nje su mat zelena i ljubičasta. Nećete biti izvan modnih trendova ako odaberete svevremensku crnu, neku od smeđih ili crvenih nijansi te neki od prirodnih tonova koji uvijek dobro prolaze. Uvijek možete staviti i neki uzorak na nokte, ali zapamtite, bez pretjerivanja.

KOJI OBLIK NOKTIJU SE NOSI

Must have oblik noktiju za ovu sezonu je ovalni. Nosit će se nešto duži nokti nego tOkom ljeta, no oni mogu biti vrlo nepraktični pa pronađite razumnu dužinu koja vam odgovara i ne ometa vas u obavljanju svakodnevnih poslova.

KLASIČNI STIL SE NE PREDAJE

Moda zna biti hirovita, ali uvijek su tu neki klasični oblici i stilovi. Isti je slučaj kada je riječ o noktima. Možete biti sigurni da crvena i prirodni porculanski tonovi nikada neće nestati sa scene. Francuska manikura je u istom društvu.

NI POD RAZNO!

Prekomjerno dugi noktni, s raznim uzrocima po njima, ne idu nikako zajedno. Neki trendovi mogu izgledati savršeno na modnim pistama, ali najbolje ih je tamo i ostaviti.

ŠTA JE S NOKTIMA NA NOGAMA?

Već ste uskočili u topliju obuću, ili ćete to učiniti u roku nekoliko dana, i zaboravili na nokte na nogama. Nedopustivo! Ako se ne vide, ne znači da se o njima trebate prestati brinuti. Pružite im malo pažnje da se, kada ih krenete urediti, ne iznenadite. Zapustite li ih u potpunosti, bit će tu posla preko glave.

Pročitajte još