Rihannina vizažistica podijelila njene trikove za ljepotu

Piše: Redakcija

Priscilla Ono vizažistica je slavne pjevačice i članica tima za promociju njenog Fenty Beauty brenda. Osim toga, godinama je radila u Sephorinom sektoru ljepote kao stručnjakinja za boje i nanošenje make-upa. Nakon 14 godina karijere ušla je u Rihannin tim kao glavna vizažistica pa je otkrila i pet trikova pomoću kojih kožu čini savršenijom, a make-up dugotrajnijim.

1. Puder i ulje

Ako imate suhu kožu, u matte puder dodajte nekoliko kapi ulja za lice. Nakon što ga nanesete, vaša će koža biti prekrasna i nećete pritom osjećati zatezanje.

2. Highliteri

Highlighteri su važni kako bi se postigao sjaj, ali oni kremastiji su svakako bolji izbor. Kad su previše puderasti stvara se dojam kao da je koža prekrivena kredom. Kremasti joj ipak daju prirodan izgled.

Foto: instagram.com/priscillaono
Foto: instagram.com/priscillaono

Rihannin je trik primjena highlightera na jagodice, sljepoočice i na kraj obrve i to joj daje poseban sjaj.

3. Manje šminke

Za fotogeničnu kožu preporučuje se što manje šminke jer se svaki višak na fotografijama jasno vidi. To znači što manje pudera u kamenu, a ako ga već treba biti onda je to onaj laganiji, koji brzo upija ulje i pristaje svakom tipu kože.

Foto: instagram.com/priscillaono
Foto: instagram.com/priscillaono

4. Glossbomb

Gloss-bomb jedan je od proizvoda za usne iz Rihannine linije. Budući da je on poput sjajila, no ne lijepi se, hidratizira i odlično miriše, koristimo ga i za piling. U sebi sadrži shea maslac, a nanošenjem i odstranjivanjem na usnama ostavlja mekanu kožu koja je pri tome i nahranjena.

5. Maske

Najbolji prijatelji kože su maske. Iako je piling važan, nakon čišćenja će tek maska dodatno otvoriti pore, a osim toga će i make-up izgledati svježije, piše Elle. 

Pročitajte još