Otkrijte koji ste tip osobe prema boji ruža

Piše: Redakcija

Znate li da je moguće prepoznati vašu ličnost preko boje ruža koji najčešće nosite.

Izaberite omiljenu boju i otkrijte koji ste tip osobe:

Crvena

Boja ljubavi i strasti koja izaziva snažne konotacije i povezuje se s moći. Žena koja nosi crveni ruž želi privući pažnju i pokazati svima kako ima samopouzdanje i koliko je snažna. Ova žena ima stav i ne boji se reći ono što stvarno misli.

Nude nijanse

Klasični izbor s kojim gotovo nikada nećete pogriješiti. Nijasna koju vole svi tipovi žena i koji pristaje svima. Ako ih najviše volite, vi ste praktična i jednostavna žena koja zna šta je pobjednička kombinacija. Ove žene ne vole eksperimentiranje.

Tamne i smeđe nijanse

Nijanse ruža koje nose sve žene sa stavom i koje time govore da ne prihvataju trendove, nego da vole svoju ličnost. Njih nije briga šta će neko reći, najvažnije im je da ostanu dosljednje sebi i svom jedinstvenom stilu.

Svijetloružičasta boja

Ovo nije boja koju biraju isključivo tinejdžerice i ljubiteljice lutke Barbie. Nježno rozu boju odabrat će i žene s visokim stepenom orginalnosti i koja je najzastupljenija karakterna crta nježnosti. One su mudre i ne vole previše privlačiti pažnju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti