Njegovana stopala za pola sata

Piše: Redakcija

Ispucale pete česta su pojava nakon toplijih mjeseci, ali i obuća koja se nosi često uzrokuje ispucalost. Na tržistu možete pronaći mnogo proizvoda koji hidratiziraju suha stopala, ali postoje i vrlo učikoviti proizvodi koje imate pri ruci u svojoj kući.

Za njegovana stopala pomoći će vam pjena za brijanje. Potrebno je da u većoj posudi promiješate jednaku količinu pjene za brijanje, vodice za ispiranje usta i toplu vodu. Natopite stopala i omotajte ih peškirom i ostavite da tako odstoji oko pola sata. To će ukloniti grubu i suhu kožu, a stopala će postati glatka i meka.

U borbi protiv ispucalih peta vrlo učikovita medota je i maslinovo ili kokosovo ulje. Prstima nanesite ulje na stopala i dobro izmasirajte, lagano trljajući kritična mjesta.

Vazelin je još jedno odlično sredstvo protiv raspucanih stopala. Samo ga nanesite po cijelim tabanima i obucite čiste pamućne čarape za spavanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti