Beauty tehnika: Prave nijanse za konturiranje lica

Piše: Redakcija

Postoje make – up trendovi koji traju, a upravo jedan takav je konturiranje lica. Iako nemate iskustva s profesionalnom šminkom za ovu beauty tehniku potrebno je samo odabrati prave nijanse i odgovarajuće proizvode.

Potrebno je odlučiti da li želite koristiti kompaktne proizvode za konturiranje u paleti ili u stiku. Ako niste vješti u konturiranju, lakše ćete se snaći s proizvodima u stiku. Kada savladate konturiranje stikom, ni paleta vam neće predstavljati problem.

Make – up proizvode ne kupujte bez testiranja. Isprobajte boje i uvjerite se koje odgovaraju vašem tenu. Kako biste istakli jagodice, koristite highlighter koji je za nijansu ili dvije svjetliji od podloge koju nanosite, a za konturiranje proizvod koji je za nijansu ili dvije tamniji.

Blendanje je jedan od najvažnijih koraka u ovom procesu i zapamtite da to ne možete raditi prstima. Potrebno je imati i odgovarajuće kistove.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti