Tatjana Ikanović: Moja koža voli masku od meda

Piše: Redakcija

Broj beauty proizvoda koje koristi najbolje govori koliko poznata bh. blogerica Tatjana Ikanović pažnje posvećuje svakodnevnoj njezi. Iako pri šminkanju naglasak nastoji staviti na svoje prirodno duge trepavice, Tatjana ne zanemaruje ni moć ruževa i drugih proizvoda iz palete dekorativne kozmetike.

Prvi make-up pokušaj

Mislim da je to bilo s 15 ili 16 godina. Moj make-up se svodio na maskaru i sjaj za usne, a s pravim šminkanjem sam počela tek u fakultetskim danima.

Skupo vs. Jeftino

U mnogo slučajeva sam se uvjerila da skupi proizvodi nisu nužno i najbolji. Često su me oni koje hvale, a koji su ujedno i najskuplji, najviše razočarali.

 Standardna beauty rutina

Foreo Luna play

Afrodita pjena za čišćenje lica

Afrodita tonik

Afrodita Hydra patch krema

Beauty ritual počinjem čišćenjem lica Foreo Luna playom uz Afrodita pjenu za čišćenje. Nakon toga kožu očistim Afrodita tonikom od kamilice, te počastim bogatim slojem kreme LRP redermic C i završim kremom za područje oko očiju Afrodita Hydra patch. Osim toga, jednom sedmično uradim piling pomoću Afrodita proizvoda, a svakog mjeseca je obavezna posjeta beauty salonu, kada uživam u fantastičnom Green Peel tretmanu.

 

Ovisna sam o…

Too Faced Better than sex maskari.

 

Mirišem na…

Jedan, jedini Chanel N°5.

 

Sezonski neseser refresh

Kiehls Midnight recovery koncentrat

LRP redermic C krema

  Bio Oil ulje

 

Svoj neseser sam ove godine osvježila La Roche Posay  Redermic C kremom, Kiehls Midnight recovery koncentratom i Bio Oil uljem.

 

Otkriće godine

U mom slučaju su to dva proizvoda, maskara Too Faced Better than sex i La Roche Posay  Redermic C krema.

 

Usne

 

Preferiram mat ruževe zbog njihove postojanosti, ali ih često „osvježim“ jednim slojem klasičnog ruža u sličnoj nijansi koji daje dodatnu punoću usnama. Nude nijanse su uvijek moj izbor za svaki dan, dok crvene nosim u specijalnim prilikama, a ponekad i u dnevnoj varijanti. Trenutno mi je omiljeni NYX Slip tease ruž, a približno je postojan kao i NYX mat ruževi. Omiljena crvena nijansa mi je iz limitiranog izdanja Loera’l x Balmain.

 

Puderi

Ako bih morala da biram jedan puder koji ću koristiti do kraja života to bi bio Bourjois Healthy mix serum. To je puder koji nije težak na licu i koji čak i najumornijoj koži vraća blistav i zdrav izgled. Kada je riječ o puderu u prahu, koristim Rimmel Stay Matte i Too faced Born this way.

 

Oči

Posebnog favorita, kada su sjene u pitanju, nemam. Bitno mi je da su to zemljane nijanse i da im je pigmentacija jaka. Trenutno koristim Sephora paletu iz limitiranog izdanja.

Završni look

Volim i rumenilo i bronzer, ali možda malo više bronzer. Koristim bronzer iz Charlotte Tilbury filmstar palete.

 

Beauty ikona

Nemam beauty ikonu. Više me oduševljavaju harizma i ličnost, te sam u posljednje vrijeme oduševljena make-up artisticom Charlotte Tilbury koja je kreativni direktor i osnivač istoimenog make-up brenda. Energija koju ta žena posjeduje mi je fascinantna.

 

Oči vs. Usne

Definitivno oči. Kako imam prirodno duge trepavice, najveći naglasak je na njima uz, naravno, precizno iscrtan eyeliner.

 

Moje beauty nesavršenstvo

To bi bila tanja gornja usna, ali je to nešto što svakako ne bih mijenjala.

 

Prirodni recept

Počastite svoju kožu maskom od meda, koja podrazumijeva da stavite med na lice. Držite na koži lica dok vam je ugodno, a potom se umijte. Oduševit će vas hidriranost i svilenkasti osjećaj na koži.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti