Lijepa kao Chanel

Piše: Redakcija

CC CREAM CORRECTION COMPLÈTE SUPER ACTIVE SPF 50 / PA+++

Svaka žena je jedinstvena. Ima svoje snove i slijedi sopstveni put. Ipak, sve mi žene dijelimo nešto zajedničko: lijepu, zdravu, hidriranu i prirodno, besprijekorno sjajnu kožu. Da bi zadovoljio sve te potrebe i ženska očekivanja, CHANEL je kreirao CC Cream, univerzalnu kremu s višestrukim supermoćima. Njena formula kombinira aktivne sastojke za njegu kože, suptilne pigmente i UV filtere za savršen izgled kože nakon samo jednog nanošenja. Nakon tri miliona proizvedenih CC Cream kremica Chanel se odlučuje za novu, „must have” CC Cream Correction Complete Super Active SPF 50 kremu sa zaštitnom formulom koja obezbjeđuje još veću hidraciju, finije je teksture koja se topi i stapa s kožom praveći bazu koja daje blistav izgled našminkanom licu. Podjednako je djelotvorna kao primer ili za povratak sjaja koži u bilo koje doba dana. CC Cream Correction Complete Super Active SPF 50 krema u svojoj formuli sadrži ekstrakt šljive murunge, novi aktivni sastojak bogat vitaminom C koji ojačava kožu, a u kombinaciji s drugim, trenutno poboljšava teksturu kože nakon svakog nanošenja.

GABRIELLE CHANEL FOAMING SHOWER GEL

Gel za tušrianje koji će vašu kožu učiniti nježnom i mekom. Njegova fina, lagana pjena nježno čisti kožu i ostavlja je omotanu u suptilnom mirisu zamišljenog cvijeta.

GABRIELLE CHANEL MOISTURIZING BODY LOTION

Svjetlosna emulzija hidratizira kožu i intenzivira miris. Njegova izuzetno kremasta tekstura ostavlja kožu nježnom i okupanom mirisima egzotičnog jasmina, Grasse cvijetom, ylang-ylang i narandžastim cvjetovima.

GABRIELLE CHANEL DEODORANT SPRAY

Pruža nježni miris, zbog kojeg ćete stvoriti osjećaj neposredne svježine tokom cijelog dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti