Aida Ćatić: Smeđi smokey eye i za dnevnu varijantu

Piše: Redakcija

Doktorica estetske medicine Aida Ćatić svoj posao obavlja s ljubavlju, što su prepoznale brojne klijentice. Osim o izgledu drugih, Aida veoma vodi računa i o svojoj beauty rutini. Najvažnije je, kaže, temeljito očistiti kožu. Ovo pravilo je naučila još kao tinejdžerka.

„Najvažnije je detaljno skidanje šminke svake noći prije spavanja“

Prvi make-up pokušaji

Moji prvi pokušaji u šminkanju su izgledali baš tinejdžerski. Podrazumijevali su nanošenje sjajila za usne i maskare. Nakon toga sam savladala vještine šminkanja, pa se za mnoge evente šminkam sama. Vrlo rijetko odlazim na profesionalna šminkanja.

Skupo vs. Jeftino

Ne mora uvijek značiti kako su skupi proizvodi i najbolji, ali vjerujem da kvalitet diktira cijenu.

Standardna beauty rutina

Estee lauder krema

Clarins Double serum

Čišćenje je, zapravo, najvažniji dio rutine svake žene. Svake noći i jutra lice njegujem Estee Lauder kremama koje su se pokazale kao odlične za moj tip kože, jer je ne maste suviše, te Clarinsovom Double serumom kojim postižem hidrataciju mješovite kože.

Ovisna sam o…

Givenchy Matissime Velvet puder

Ovisna sam o Givenchy puderu Matissime Velvet, Clarins Double serumu i smeđoj olovci za usne. Givenchy puder pruža laganu teksturu pudera koji osigurava lagano do srednje jako prekrivanje uz polumat djelovanje i visoku UV zaštitu.

Mirišem na…

Chanel Chance Eau de Tendre

Escada Magnetism

Moj parfem broj jedan je Chanel „Chance“, cvjetni miris za žene. Njegov miris me prosto oduševljava i vjerna sam mu godinama. Moram priznati da ponekad napravim i mali izlet s parfemima, sa nešto jačim notama, pa tako zimi najčešće nanosim Escadu „Magnetism“.

Otkriće godine

Ove godine sam otkrila famozni Givenchy „Matissime Velvet“, koji je toliko perfektan, da ću mu, čini mi se, biti vjerna cijelog života. Savršeno prekriva, a ne daje ružni osjećaj težine na licu, kao što je to čest slučaj s full coverage puderima. Nažalost, kod nas ga nema kupiti, pa je neizostavni dio shoppinga po duty free shoppovima kada sam na putovanju.

Usne

MAC ruž za usne

Estee Lauder olovka za usne

Koristim isključivo mat ruževe, u kombinaciji sa smeđom olovkom. Godinama sam vjerna nude nijansama, pa su moj izbor MAC (kind a sexy), te „Estee Lauder“ olovka u nijansi Mauve.

Oči

Huda paleta sjenila za oči

Bourjois Push up maskara

Volim sve boje smeđe na očima, godinama sam vjerna smookey eye looku na očima sa zagasitim smeđim nijansama. Maskara koja najbolje izvuče moje trepavice je „Bourjois“ Push up maskara.

Završni look

MAC rumenilo

Imam svoj zimski i ljetni puder, ali sam ljeti veliki fan bronzera koji mi savršeno zamjenjuju puder. Rumenilo koje koristim je MAC u peachy boji , te bronzer u svim mogućim izdanjima i bojama.

Beauty ikona

Kim Kardashian

Moja beauty ikona je Kim Kardashian, volim taj zagasiti smokey eye s naglašenim trepavicama i nude sjajilom na usnama kakav upravo ona nosi.

Oči vs. usne

Ja sam više očni tip, jer imam jako duge trepavice koje, kad našminkam, pružaju svježinu i izgled potpuno našminkanog lica. Ponekad ne mogu da se odreknem smeđeg smokey eya i u dnevnoj varijanti, jer ne mogu da odolim kistu u svojoj ruci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti