Catrice kao stvoren za vas

Piše: Redakcija

THE GLITTERIZER MIX N’ MATCH PALETA SJENILA – 14.55 KM

Mix n’ match paleta u papercard dizajnu s dvije crne baze u mat i bisernim nijansama, četiri intenzivne, gliter naglašene boje s visokim prekrivanjem kao i dvije nad baze u holo i glitter efektima za kreiranje individualnih izgleda.

CHARMING FAIRY SJAJILO ZA USNE – 10.35 KM

Sjajilo za usne sa specijalnim efektom. Lila tekstura reagira na ph vrijednost usana i boji ih u jedinstvenu rozu nijansu s holografskim odsjajem.

LIQUID METAL LONGLASTING CREAMY SJENILO ZA OČI – 8.35 KM

Tečno kremasto sjenilo s visokim prekrivanjem i dodatkom glittera. Praktičan aplikator za profesionalno nanošenje.

GLOWDOSCOPE HIGHLIGHTER PALETA – 8.35 KM

Pet kremastih highlighter tekstura koje se pretvaraju u puderaste sa svjetlucavim završetkom. Pruža širok raspon boja, savršenih za konturiranje.

ARCTIC GLOW HIGHLIGHTING PUDER – 10.35 KM

Neodoljiv highlighting puder s bijelim, srebrnim i nježnim lila pigmentima. Zapečena tekstura je hladnije boje i savršena za popularni strobing trend.

#INSTA TO GO BLUR STIK – 8.35 KM

Vidljivo briše male nepravilnosti kao bore i pore. Brza i jednostavna aplikacija. Može se nanijeti ispod ili nakon nanošenja pudera.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti