Doživite mirisno zavođenje

Piše: Redakcija

KENZO WORLD INTENSE

Gurmanska eksplozija u snažnoj bočici koja izražava dvojnost Kenzo žene. Gornja nota je crna šljiva; srednje note su božur i jasmin; bazna nota je vanilija.

ELIE SAAB GIRL OF NOW SHINE

Sunčano, cvjetno adiktivan miris, na bazi pržene pistacije, badema, ylang-ylanga i narandže.

DIOR JOY

Novi miris Dior Joy je neposredan, bistar, velikodušan. Korica bergamota i mandarina se ujedinjuju da uzdignu cvijeće. Ruža i u formi esencije i apsoluta, kao i jasmin, sjedinjuju se sa ovim sočnim voćkama u živahnom osmijehu. Topla i kremasta sandalovina daje blagi zagrljaj. Mošusi objedinjuju cjelinu u svijetlom, puderastom dahu zraka, poput intimnog, nježnog senzualnog potpisa.

NARCISO ROUGE

Ambrasto, cvjetno, mošusno, drvenast miris. Novi zavodljivi miris Narciso Rodrigueza notama ambre i crvenog irisa okružuju prepoznatljivo mošusno srce vatreno senzualnu zavodnicu.

NUIT D’ISSEY NOIR ARGENT

Novo izdanje Nuit D’Issey Noir Argent kako je najavljeno, predstavlja novu vrstu intenziteta i atrakcije, nadahnutu srebrnom mjesečevom svjetlošću i sjenom. Drveno-začinska i kožna kompozicija, napravljena od dominantnih nota šafrana, kože i pačulija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti