Luksuz koji traje: Ovi proizvodi mogu biti vaši

Piše: Redakcija

Clinique Beyond Perfecting Super Concealer Camouflage + 24-Hour Wear – 41.50 KM 

Maksimalna moć prekrivanja koja traje i do 24 sata. Kremasta, ali istovremeno lagana tekstura. Trenutno se stapa s kožom za savršen besprijekoran rezultat. Otporna formula koja se suprotstavlja znoju i vlagi. Pruža trenutnu hidrataciju, te ne isušuje područje oko očiju za svjež i odmoran izgled i ugodan osjećaj nošenja.

Estee Lauder – Perfectionist Pro Wrinkle filler – 141.20 KM

Trenutno i ciljano pomaže u popunjavanju finih linija i bora za vidljivo zaglađeniji i mladalački izgled kože. Aplicirajte tretman inspiriran profesionalnim proizvodima direktno na bore za trenutan efekat. Idealna baza za make-up. Utapkati malu količinu direktno na bore na čelu, oko očiju, između obrva i oko usana ujutro i uvečer.

MAC FIX + sprej za lice – 40 KM

Sprej za fiksiranje make up-a pruža val svježine, njegu bogatu vitaminima i cjelodnevnu hidrataciju kože. Savršen je za intenziviranje make up-a i usavršavanje vašeg izgleda.

Clinique Take The Day Off Make-up Remover – 56.60 KM

Najprodavaniji Clinique odstranjivač šminke svih vremena. Nježna formula uklanja šminku u jednom potezu, čak i dugotrajne, vodootporne proizvode poput maskare. Zahvaljujući prirodnim sastojcima i formuli bez parabena, mirisa i ftalata, ne iritira oči i područje oko očiju. Priuštite svojoj koži samo najbolje.

Tom Ford Sole di Positano – 407.44 KM

Sole di Positano sa svojim citrusno – cvjetnim notama je miris koji oslikava ljepotu istoimene destinacije i italijanske obale. U top notama naglašeno je citrusno voće poput gorke narandže, kalabrijskog bergamota, mandarine i limuna. Mediteranska idila i sunčana atmosfera zarobljeni su u srcu parfema s notama lista biljke os shiso, cvijeta naranče, ylan-ylag, jasmina i neroli ljiljana. Baza mirisa zaokružena je notama zelene mahovine.

Clinique Liquid Facial Soap – 65.90 KM

Blaga formula koja ne isušuje kožu i ne narušava prirodnu ravnotežu kože. Dubinski čisti, lako se ispire, te ostavlja ugodan osjećaj na koži bez zatezanja.

Clinique Moisture Surge 72h – 71.90 KM

Pružite svojoj koži moć da se samostalno rehidratizira. Najnovija Clinique Moisture Surge gel formula sa aktiviranom aloa zadržava dvostruko više hidratacije na kraju dana. Koža je nahranjena i svježa 72 sata, čak i nakon umivanja. Idealan izbor za uklanjanje tragova neprospavane noći s kože.

Nagrađujemo čitatelje

Clinique Beyond Perfecting Super Concealer u nijansi 10 (Moderately Fair) može biti vaš. Sve što treba da uradite jeste da odgovorite tačno na pitanje:

Koliko traje prekrivanje ovim proizvodom?

SMS poruke s tačnim odgovorima šaljite na broj telefona: 091 510 101, tako što ćete prvo ukucati ključnu riječ: OK (razmak), zatim traženi sadržaj, svoje ime i prezime, te grad u kojem živite.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti