Praktični savjeti i ideje za uređenje stola za šminkanje

Piše: Redakcija

Osim što je idealan za skladištenje lakova, makeupa i nakita, sto za šminkanje je i upečatljiv dio interijera koji otkriva mnopo toga o svojoj vlasnici. Uz ladice i organizere koji su njihov neizostavan dio, vaš makeup će napokon biti posložen, dostupan i uredan. Samim time, vrijeme potrebno za šminkanje i jutarnji stres će se znatno smanjiti.

Prilikom kupovine i uređenja samog stola, važno je odabrati jednu paletu boja koje ćete se pridržavati. Možete birati novi sto iz lokalnih trgovina ili preurediti, odnosno restaurirati sto koji već imate u domu.

Uz veliko ogledalo koje će vam olakšati nanošenje makeupa, trebali biste paziti da što više oslobodite prostor na samom stolu. Naime, kako biste imali što više prostora za rad, vaš makeup i ostale sitnice bi trebale stajati u ladici. Pripazite da i sto bude na osvjetljenom mjestu, te da ga personalizirate simpatičnim detaljima – suvenirom s putovanja, svijećom ili svježim cvijećem…

Ove Pinterest fotografije poslužit će vam kao dodatna inspiracija kako svoj stolić pretvoriti u inspirativan i koristan kutak vrijedan Instagram fotografije!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti